Αδερφοί Αγγελόπουλοι: Ο πατέρας μας φταίει για την κατάρρευση της Χαλυβουργικής

Newsroom Newsroom

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: Ο πατέρας μας φταίει για την κατάρρευση της Χαλυβουργικής

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: Καμία διάθεση μεταμέλειας, καμία διάθεση συγγνώμης για τον πατέρα τους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος συνεχίζουν την ομολογουμένως, πέρα από κάθε ηθική, επίθεση κατά του πατέρα τους – Με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα 25/11/2018 χρεώνουν στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο την κατάρρευση της ιστορικής βιομηχανίας και αποποιούνται κάθε ευθύνη.

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ - ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

Η πρόσφατη δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ότι δέχεται πρωτοφανή επίθεση από τα παιδιά του, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και απέδειξε ότι τα δυο αδέρφια, Γιώργος και Παναγιώτης, δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, έναντι ουδενός.

Αν επιτίθενται κατ' αυτό τον τρόπο και με τέτοιο μένος κατά του πατέρα τους, γίνεται εύκολα αντιληπτό το ήθος των ανδρών, αλλά και το γνωμικό «Αρχή άνδρα δείκνυσι».

Σήμερα 25/11/2018, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να δώσουν συνέχεια στο «κυνηγητό» που έχουν εξαπολύσει κατά τους πατέρα τους στον οποίο πετούν όλες τις ευθύνες για την κατάρρευση της Χαλυβουργικής.

Στην ανακοίνωσή τους δεν είχαν την ευαισθησία να γράψουν μια συγγνώμη για τον πατέρα τους. Ούτε μια καλή λέξη.

Αντίθετα για άλλη μια φορά άφησαν υπονοούμενα ότι ο πατέρας τους χειραγωγείται από… φαντάσματα.

aggelopoulos11

Διαβάστε αναλυτικά:

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Δέχομαι άνευ προηγουμένου επίθεση από τα παιδιά μου

Ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκαλούν μαριονέτα αόρατων συμφερόντων και οι ίδιοι επιχειρούν να εμφανιστούν ως σωτήρες, κάτι που όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις κινήσεις τους.

Όταν θέλεις υποτίθεται να σώσεις κάποιον, δεν τον σέρνεις στα δικαστήρια, ούτε τον εκθέτεις κατ’ αυτό τον τρόπο στο δημόσιο βιο.

Πολλώ μάλλον όταν πρόκειται για τον ίδιο τον πατέρα σου.

Στη δήλωσή τους, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι επισημαίνουν πως ο πατέρας τους «είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την εταιρεία στην τύχη της», και «ως προς την 'επίθεση' που τάχα δέχεται ο πατέρας μας από εμάς, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέρα από την υπόμνηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχουν χρησιμοποιήσει για να παραχθούν υπό το όνομά του αλλεπάλληλες ανυπόστατες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

PANAGIOTIS KAI GIORGOS

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Δυστυχώς η ανακοίνωση στην οποία φέρεται να προέβη ο πατέρας μας την Παρασκευή 23.11.2018 προστίθεται στη μακρά αλληλουχία των ανακόλουθων πράξεων και συμπεριφορών που κατέστησαν επιτακτικό για μας τον αγώνα για την προστασία του από τον ίδιο του τον εαυτό και το περιβάλλον του.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι αυτόν που παρουσιάζουν σήμερα οι σύμβουλοί του, για προφανείς λόγους, ως "αιώνιο" χρηματοδότη της Χαλυβουργικής, είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την εταιρεία στην τύχη της, ενώ μόλις πρόσφατα τον έβαζαν να υπογράφει επιστολές, στις οποίες ανακοίνωνε το τέλος μίας από τις πλέον ιστορικές βιομηχανίες της χώρας!

Στο πλαίσιο αυτό είναι φυσιολογικό να αποσιωπούν το γεγονός ότι ήμασταν εμείς αυτοί που έχουμε καταβάλει σημαντικότατα κεφάλαια τα τελευταία χρόνια, χωρίς να κατέχουμε μετοχές, προκειμένου να παραμείνει η Χαλυβουργική όρθια.

Ως προς την "επίθεση" που τάχα δέχεται ο πατέρας μας από εμάς, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέρα από την υπόμνηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχουν χρησιμοποιήσει για να παραχθούν υπό το όνομά του αλλεπάλληλες ανυπόστατες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μας, ενώ πρόσφατα κρίθηκε σκόπιμο από το περιβάλλον του να μηνυθεί ακόμη και η επί σειρά ετών θεράπουσα νευρολόγος του!!!

Οι κατά σύστημα παραχαράκτες της ιστορίας μας, οι οποίοι έχουν κυκλώσει ασφυκτικά τον πατέρα μας για ίδιον όφελος, θα τύχουν της σύμφωνης με το νόμο τιμωρίας τους».

Από την ανακοίνωση φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα δυο αδέρφια κάνουν λόγο για «τάχα επίθεση» παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι με τις κινήσεις τους, έχουν εξευτελίσει τη φήμη του πατέρα τους αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους.

Την ίδια ώρα μιλούν για «παραχαράκτες», οι οποίοι «έχουν κυκλώσει ασφυκτικά» τον πατέρα τους, τους οποίους όμως δεν κατονομάζουν.

Αόρατα συμφέροντα δηλαδή.

Και προφανώς μέχρι να τα ανακαλύψουν θα συνεχίζουν να αμαυρώνουν την επιχειρηματική διαδρομή του πατέρα τους που επέκτεινε με πολλή δουλειά μια τεράστια αυτοκρατορία.

Το μένος τους και η πολυεπίπεδη οικονομική κατάρρευσή τους, έχουν θολώσει το μυαλό τους και οδηγούνται σε βεβιασμένες κινήσεις πανικού.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλοι: Δεν πληρώνουν τα 32 εκατ. ευρώ, αλλά η ΡΑΕ τους ανανεώνει άδειες για μονάδα ρεύματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved