ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες πτήσης από τη Σύρο στην Αθήνα

Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες πτήσης από τη Σύρο στην Αθήνα

Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες της πτήσης GQ 23 της SKY EXPRESS από τη Σύρο για Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (29/11).

Το αεροπλάνο, άρχισε να τραντάζεται άσχημα, με τους κραδασμούς να διαρκούν σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες, αφού πρώτα τα… χρειάστηκαν, βγήκαν ανακουφισμένοι.

Στη «σκιά» μάλιστα του τραυματικού περιστατικού, ένας επιβάτης θεώρησε υποχρέωσή του, μετά το τέλος της ασφαλούς πτήσης, να ευχαριστήσει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

«26 ώρες μετά την προσγείωση της πτήσης από Σύρο για Αθήνα μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, ευχαριστώ πολύ τον πιλότο της Skyexpress για την ασφαλή μας άφιξη! Θέλω όντως να τον γνωρίσω και του πω και από κοντά ένα μεγάλο ευχαριστώ! Έχω πετύχει κακή πτήση, έχω πετύχει πτήση με συνεχή κενά αέρος επί 4 ώρες, έχω πετύχει τροπική καταιγίδα στην άκρη του κόσμου, αλλά να είσαι τόσο κοντά στο να προσγειωθείς 3-4 λεπτά πριν και να αισθάνεσαι ότι ο πιλότος δαμάζει τα καιρικά φαινόμενα δεν μου έχει ξανασυμβεί! Respect στον πιλότο!! Οι αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν αναμενόμενες και φυσιολογικές, αλλά κατά την κάθοδο στο Ελ. Βενιζέλο οι ριπές του ανέμου ήταν τόσο δυνατές που το αεροπλάνο ήταν έρμαιο των ανέμων! Συνειδητοποίησα πραγματικά μετά από αυτό το συμβάν πόση δύναμη και σθένος θέλει για να είσαι στη θέση αυτή και πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη και σημαντικό το έργο αυτών των ανθρώπων», έγραψε ο Συριανός επιβάτης στο Facebook.

«It’s the first day of the rest of my life» δήλωσε αργότερα στο cyclades24.gr.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το post του επιβάτη σχολίασε άλλη μια γυναίκα της περιπετειώδους πτήσης η οποία τον επιβράβευσε λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μπράβο Παναγιώτη, πρέπει να λέμε και τα καλά που συμβαίνουν. Όχι μόνο τα αρνητικά».
Πηγή: cyclades24.gr