ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι (vids)

Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι (vids)

Συγκλονίζουν λεπτομέρειες για το ζευγάρι ηλικιωμένων - Εντοπίστηκαν σε κατάσταση σήψης το μεσημέρι της Δευτέρας (3/15/2108) στο σπίτι τους στην Πάτρα

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 93χρονος ήταν νεκρός εδώ και ένα δεκαήμερο και έφερε τραύμα στο κεφάλι, το οποίο μάλλον προήλθε από πτώση. Η 73χρονη σύζυγός του, επί έξι ημέρες συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά της, πλένοντας τα ρούχα του και παραγγέλνοντας φαγητό, ενώ καθόταν δίπλα του με αναμμένο το καλοριφέρ.

Η γυναίκα πιθανολογείται ότι έπασχε από άνοια ή αλτσχάιμερ. Έξι ημέρες μετά το θάνατο του άνδρα έφυγε από τη ζωή και εκείνη από εγκεφαλικό επεισόδιο που της συνέβη στην τουαλέτα του σπιτιού. Οι ένοικοι το μεσημέρι της Δευτέρας (3/12/2018) κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς είχαν να δουν καιρό τους ηλικιωμένους. Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο με πόρτα ασφαλείας και χρειάστηκε η παρέμβαση κλειδαρά για να ανοίξει.

Δάκρυα για το νεκρό ζευγάρι στην Πάτρα

“Υπάρχει ένα εύρημα συμβατό της πτώσεως”, είπε χαρακτηριστικά η ιατροδικαστής στο tempo24.news, αναφερόμενη στον 93χρονο.

Σύμφωνα με την έρευνά της, φαίνεται ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Πηγή: patrastimes/ gnomip/ thebest