ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Έστειλε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο και του έκανε ασελγείς προτάσεις

Σοκ: Έστειλε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο και του έκανε ασελγείς προτάσεις

Στα χέρια της Αστυνομίας ο σάτυρος.

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός άνδρα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος ανηλίκου.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση στο σπίτι του ημεδαπού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτό, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, σε περιοχή της Βορείου Ελλάδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ταυτοποιήθηκε η δράση του.

Το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ, η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Όλες οι απαντήσεις σχετικά με τις αιτήσεις στο koinonikomerisma.gr

Ανατροπή στη δολοφονία της Ελένης: Νέα στοιχεία – σοκ για τους δολοφόνους της