ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενος για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε

Κρατούμενος για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε

«Ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, είχαμε μαχαίρια»

Το πώς και το γιατί του άγριου ξυλοδαρμού του Αλβανού φερόμενου δολοφόνου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο εξήγησε συγκρατούμενός του στις φυλακές Αυλώνα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, περιέγραψε τη στιγμή της εισβολής στο κελί του 19χρονου και τον ξυλοδαρμό ενώ τόνισε πως του άξιζε τα όσα του έκαναν.

Όπως είπε, η πόρτα ήταν ανοιχτή καθώς όλα τα κελιά είχαν ανοίξει για να μεταβούν οι κρατούμενοι για φαγητό.

Στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα οι οποίοι, όπως φαίνεται στο βίντεο, κλοτσούν και γρονθοκοπούν τον φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της επίθεσης κρατούσαν και αυτοσχέδια μαχαίρια τονίζοντας πως ήταν αποφασισμένοι να του δώσουν ένα μάθημα γι’ αυτό που έκανε στην 21χρονη κοπέλα.

Ερωτηθείς για τη στάση του φύλακα, επεσήμανε πως κανένας αστυνομικός δεν μπορεί να κάνει κάτι απέναντι σε επτά μαχαίρια καθώς και αυτοί σκέφτονται τις οικογένειές τους.

Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο υποστήριξε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως «αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα».

Δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Το μαχαίρι, η βότκα και τα άλλα κορίτσια