ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Κινητό εξερράγη στην τσέπη μαθητή (pics)

Απίστευτο: Κινητό εξερράγη στην τσέπη μαθητή (pics)

Μεγάλη περιπέτεια έζησε ένας έφηβος στα Χανιά, όταν το μόλις λίγων μηνών κινητό του τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη του μπουφάν που φορούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά και μόνο χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του νεαρού αποφεύχθηκε ο τραυματισμός.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η συσκευή – γνωστής εταιρίας – είχε αγοραστεί από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το περασμένο Φθινόπωρο. Ο νεαρός την ημέρα του περιστατικού βρισκόταν στο σπίτι του και είχε το κινητό στην τσέπη του αμάνικου μπουφάν που φορούσε.

Ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι από την τσέπη άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και λόγω του εύφλεκτου υλικού του ρούχου αμέσως έπιασε φωτιά. Το αγόρι με γρήγορες κινήσεις έσπευσε να απαλλαγεί από το μπουφάν και τη στιγμή που το έβγαζε η συσκευή εξερράγη ενώ βρισκόταν ακόμη στην τσέπη.

Το ευτύχημα ήταν ότι το παιδί δεν τραυματίστηκε και η μόνη απώλεια ήταν το κινητό που αχρηστεύθηκε και το μπουφάν. Η πιθανότερη αιτία του περιστατικού θεωρείται η υπερθέρμανση της μπαταρίας της συσκευής, ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι παθόντες η εταιρεία δηλώνει ότι φεν φέρει ευθύνη για την ανάφλεξη και έκρηξη του κινητού.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι θα δουν στο μισθό τους αύξηση έως και 120 ευρώ: Τι αλλάζει και για ποιους εργαζόμενους