ΕΛΛΑΔΑ

Τρύφων Καρατζάς: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός

Τρύφων Καρατζάς: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη το μεσημέρι.

Η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το αγαπημένο ηθοποιό με ανάρτηση της στη σελίδα της στο Facebook κι έγραψε: «Αντίο Τρύφωνα Καρατζά. Πάντα θα θυμάμαι την ευγένεια και το χαμόγελό σου στην αυλή του σπιτιού μας».

Πριν από περίπου 24 χρόνια, ο Τρύφων Καρατζάς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Λαβ Σόρρυ» που παρακολουθούσε ανελλιπώς το τηλεοπτικό κοινό, ενσαρκώνοντας τον πατέρα της Λίλης.

Έχοντας 60 χρόνια πορείας στο χώρο της υποκριτικής, στη διάρκεια των οποίων έπαιξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και σειρές ανάμεσά τους και η Ονειροπαγίδα που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2011.

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει ένα διάστημα μακριά από το θέατρο.

Τότε, είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο. Η υγεία μου έχει βελτιωθεί και περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ. Ο καναπές προμηνύει ότι περιμένεις τον θάνατο».

Διαβάστε επίσης:

Δίπλωμα οδήγησης στα 17: Όλες οι αλλαγές στον τρόπο εξέτασης