ΕΛΛΑΔΑ

Αγιασμός και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα νέα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Αγιασμός και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα νέα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Μετά από 20 σχεδόν χρόνια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών άλλαξε γραφεία και από την ιστορική έδρα της Χαλκοκονδύλη 37 η οποία στέγαζε και τα γραφεία της ιστορικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μετεγκαταστάθηκαν στην οδό Καρύστου 3 και Πανόρμου στους Αμπελοκήπους.

Όπως όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν έτσι και η αλλαγή των γραφείων κρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιου επιβεβλημένη.

Την Τρίτη (15/01) έγινε ο αγιασμός των νέων γραφείων και εξ’ αφορμής αυτού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης.

Στην εκδήλωση, η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία παρευρέθηκαν: Από την Πολιτική Ηγεσία εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η βουλευτής κ. Κοζομπόλη Γιώτα, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής και Τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλιας Βασίλης, ο πρώην βουλευτής κ. Πλεύρης Αθανάσιος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστόπουλος Νίκος, η Πολιτευτής κ. Γκελεστάθη Ιωάννα, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη βουλευτής κ. Χριστοφιλοπούλου Εύη, ο βουλευτής κ. Σκανδαλίδης Κώστας και εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Ανθόπουλος Ευστάθιος.

Από τη Φυσική Ηγεσία ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος κ. Δασκαλάκης Ανδρέας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος κ. Κανέλλος Γεώργιος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος κ. Κοκκαλάκης Αθανάσιος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος κ. Σανιδάς Παρασκευάς, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Ταξίαρχος κ. Γκαρίλας Ελευθέριος, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπαδήμος Δημήτριος.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. Νταβούρας Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσής Αθηνών κ. Μαυραγάνης Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Βέλλιος Ανδρέας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. Νικολάου Κανέλλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. Μαντζιώρος Ευάγγελος, τα Προεδρεία των Ενώσεων Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Καβάλας, Κιλκίς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής κ. Μαγουλάς Αθανάσιος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπυράκος Αθανάσιος, οι Τέως Πρόεδροι της Ένωσης Αττικής κ.κ. Μακρής Ιωάννης και Γόγολος Δημοσθένης, ο Τέως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αθηνών κ. Κρικέτος Σπήλιος και ο Τέως Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Γεωργατζής Δημήτριος.

Επίσης παρευρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Παναθηναϊκού και εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Γιαννακόπουλου κ. Παρθενόπουλος Βασίλειος καθώς και οι συνεργάτες από το δικηγορικό γραφείο του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης Αθηνών κ. Σκαμπαρδώνη Βάιου.

Η Ένωση ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Πατέρα Ιωάννη Κοκκώνη, ο οποίος κάθε χρόνο ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους και ευλογεί την πίτα τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν εδέσματα στους καλεσμένους και τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούν στα γραφεία για τα οποία όλοι επιβεβαίωσαν την αρτιότητά τους και την αισθητική τους.

Η ενωτική παρουσία όλων όσων έχουν προσφέρει στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσής και η αύρα των νέων γραφείων δίνει στην ενεστώσα Διοίκηση του Σωματείου τη σταθερή βάση για νέους δυναμικούς αγώνες απέναντι στα προβλήματα που έρχονται.