ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφει στη Ρόδο ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Επιστρέφει στη Ρόδο ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με σύμφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με αναπηρία, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 23χρονος απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν έπεισαν την εισαγγελική και ανακριτική αρχή, οι οποίες και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του 19χρονου Αλβανού, από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται στη Ρόδο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη νέα αυτή υπόθεση που τον κατηγορούν.

«Αυτοί βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη το 2017»

Τους τρεις δράστες του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 θα κατονομάσουν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, ζητώντας να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη δολοφονία της.

Όπως εξηγεί στη Real News ο δικηγόρος της οικογένειας, Ε. Γκιουγκής, η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελικές Αρχές οι τρεις δράστες του βιασμού της Ελένης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους κατηγορούμενους για το θάνατό της.

«Είχαμε ορκιστεί ότι θα κατονομάσουμε τους βιαστές του παιδιού μας. Θα αποκαλύψουμε ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017. Δε θα κάνουμε πίσω μέχρι να δικαιωθούμε. Πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να ησυχάσει η ψυχή της κόρης μας», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Μέσα στην εβδομάδα η μητέρα της άτυχης Ελένης θα δώσει ένορκη κατάθεση και θα παραδώσει στις Αρχές όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτουν σχετικά με τους δράστες του βιασμού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ζητά επίσης να διερευνηθεί η ύπαρξη του βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται ο βιασμός της 21χρονης και με το οποίο οι βιαστές της την απειλούσαν για να μην τους καταγγείλει στην αστυνομία.

«Το βίντεο είχε ανέβει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και στη συνέχεια προφανώς τα ίδια πρόσωπα το κατέβασαν. Το βίντεο υπάρχει και το έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Για το λόγο αυτό η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πρέπει να συνεισφέρει στις έρευνες που γίνονται όλον αυτόν τον καιρό», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σχετικές ειδήσεις