ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης οι αγρότες (pics&vid)

Έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης οι αγρότες (pics&vid)
Η κίνηση έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Αθήνα
EUROKINISSI

Με τα πρώτα 200 τρακτέρ να καταφθάνουν στον κόμβο της Νίκαιας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ξεκίνησαν οι φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κίνηση έχει ήδη διακοπεί στο ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η έλευση των υπόλοιπων αγροτών θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Κατά τους διοργανωτές, σήμερα αναμένονται περί τα 500 τρακτέρ στο σημείο της κινητοποίησης.

Οι τιμές των προϊόντων, το κόστος των καυσίμων και παραγωγής γενικότερα, το αφορολόγητο και ο κανονισμός και οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ προτάσσονται στην ατζέντα των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Στους δρόμους οι αγρότες και στην Κρήτη

Με μπλόκο στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες των Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας (28/01) κατευθύνθηκαν με μηχανοκίνητη πορεία στο σημείο όπου θα παραμείνουν επ' αόριστον πραγματοποιώντας ολιγόλεπτους συμβολικούς αποκλεισμούς της εθνικής, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων για ορισμένη χρονική διάρκεια.

Στο σημείο βρίσκεται και αστυνομία για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και των αγροτών κατά τη διάρκεια των ολιγόλεπτων αποκλεισμών που θα πραγματοποιούνται. Οι αγρότες κατέβηκαν για μια ακόμα φορά στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης που πλήττει όπως υποστηρίζουν τον κλάδο τους και τα χαμηλά εισοδήματα.

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρατάσσοντας τα αγροτικά τους αυτοκίνητα μπροστά από τη Δημοτική Αγορά Χανίων.

Θυμίζουμε ότι και στην ανατολική Κρήτη οι αγρότες έχουν προχωρήσει σε μπλόκο στον δρόμο από την Πραιτώρια προς την υπόλοιπη Μεσσαρά.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Προσοχή! Πλησιάζει νέα κακοκαιρία με ισχυρά φαινόμενα – Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει

Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Κινδυνεύει να μπει στο αρχείο

Κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη

Σχετικές ειδήσεις