ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα τελευταία λόγια της Ελένης στη συνομιλία με τον κολλητό της

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα τελευταία λόγια της Ελένης στη συνομιλία με τον κολλητό της
Τι έλεγαν οι δύο φίλοι στα μηνύματα που αντάλλαζαν την ημέρα της δολοφονίας

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει η τελευταία συνομιλία που είχε η Ελένη Τοπαλούδη μέσω Messenger με τον κολλητό της, λίγο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη. 

Ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας, που έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές φέρεται να υποστήριξε ότι τις τελευταίες μέρες πριν το στυγερό έγκλημα η νεαρή φοιτήτρια φαινόταν αγχωμένη.

Σύμφωνα τα όσα κατέθεσε ο κολλητός της, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της Ελένης και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη.

Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό δεν είχε σταθερή σχέση. Το βράδυ της δολοφονίας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger.

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο τους, σχεδίαζαν να συναντηθούν. Η άτυχη κοπέλα θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη.

Η Ελένη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα, ενώ λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν την Ελένη διότι δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές τους ορέξεις προτού την πετάξουν από τα βράχια στην παραλία Πευκοί της Ρόδου.

Και οι δύο δράστες έχουν προφυλακιστεί και κρατούνται στις φυλακές Γρεβενών.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το Star με την τελευταία συνομιλία της Ελένης :

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Σοκάρει η μαρτυρία της 19χρονης που βίασε ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Αποκαλύψεις - σοκ για τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η τελευταία διαδρομή της Ελένης Τοπαλούδη πριν τη δολοφονία της

Σχετικές ειδήσεις