ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Κατέρρευσε το μπαλκόνι και την παρέσυρε στο κενό (pics)

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Κατέρρευσε το μπαλκόνι και την παρέσυρε στο κενό (pics)
Αιωρούνταν νεκρή στο μπαλκόνι

Τραγικό τέλος είχε μία 87χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα αργά το βράδυ της Πέμπτης (14/2) όταν κατέρρευσε το μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμενε.

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός στην που βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αραπάκη.

Η άτυχη γυναίκα ακούμπησε στο κάγκελο του μπαλκονιού, το οποίο λόγω παλαιότητας υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει και να την παρασύρει στο κενό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα τραυματίσθηκε θανάσιμα στα κάγκελα του ακριβώς από κάτω διαμερίσματος όπου και βρήκε ακαριαίο θάνατο με το άψυχο σώμα της να αιωρείται στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και σταθμός του ΕΚΑΒ όπου διαπίστωσαν τον θάνατο της. Η Αστυνομία απέκλεισε εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 87χρονης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή είναι συχνά τέτοιου είδους ατυχήματα, αλλά και δυστυχήματα, λόγω παλαιότητας των κτιρίων, η ΕΛ.ΑΣ. συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε ενοίκους διαμερισμάτων με προβλήματα στασιμότητας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις