ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που «έσβησε» στο γήπεδο

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που «έσβησε» στο γήπεδο
Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα…

Θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός - Πώς ο ταλαντούχος παίκτης πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά

Συγκλονίζει το πανελλήνιο και τον ελληνικό αθλητισμό η είδηση του θανάτου του Χρήστου Πετρίδη.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης, «παγώνοντας» τους πάντες.

Όλα έγιναν στο 22’ του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κοντά του έσπευσαν άμεσα ο γιατρός του αγώνα Φίλιππος Βάντσης και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος (Νοσηλευτής-Διασώστης ΕΚΑΒ) οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν με επίμονες προσπάθειες να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας στις 16:12, με τους γιατρούς να δίνουν την μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Λόγω της κρισιμότητητας της κατάστασής του, οι γιατροί της Νάουσας αποφάσισαν να στείλουν το παιδί στη Θεσσαλονίκη και συγκερκιμένα στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Η καρδιά του όμως δεν τα κατάφερε...

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, ο 17χρονος Χρήστος έχασε τη μάχη με το θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι οι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 17/2/2019 αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αναβάλλονται λόγω του λυπηρού γεγονότος που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Χαρίεσσας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στην Κηφισίας

Καιρός: Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας