ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο και οι 4 αγνοούμενοι

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο και οι 4 αγνοούμενοι

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ της Μεσσαράς...

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν επιβεβαιώθηκε. Οι 4 αγνοούμενοι που είχαν χαθεί τα ίχνη τους την Κυριακή τα ξημερώματα, οπότε και προσπάθησαν να διασχίσουν τα ορμητικά νερά ρέματος στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, εντοπίστηκαν τελικά νεκροί.

Το πρωί της Δευτέρας (18/02) δύτες έπεσαν στο ποτάμι ώστε να βρουν στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ανεύρεση της άτυχης οικογένειας.

Λίγο μετά τις 11:30 εντοπίστηκε θαμμένο κάτω από τη λάσπη το μοιραίο αυτοκίνητο. Όπως αναφέρει το e-kriti, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μέσα στον ποταμό, ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που εντοπίζεται το αυτοκίνητο των αγνοουμένων:

Λίγο μετά τις 12:00, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον τραγικό επίλογο. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν αρχικά δύο άτομα τα οποία δυστυχώς είχαν βρει τραγικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν και τα αλλά δύο, επίσης νεκρά.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις εικόνες με το αυτοκίνητο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ποια είναι τα θύματα

Δεν μπορεί να χωρέσει σε ανθρώπου νου το ασύλληπτο οικογενειακό δράμα στην Μεσσαρά.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν η 29χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 28χρονος σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της, Μαρία Χατζηπάνου.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο, ενώ είχαν αποκτήσει και ένα μωρό. Έμεναν στο Καλό Χωριό Λασιθίου, από όπου κατάγεται ο σύζυγος.

Η αδερφή και η μητέρα της έμεναν στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καρέ - καρέ ο ερχομός της νέας ψυχρής εισβολής! Φέρνει χιόνια και στα πεδινά... (photos)