ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται

Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 4 ατόμων

Κρήτη: Στο «κόκκινο» η αγωνία στη Μεσσαρά - Βρέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια - Άγνωστο αν εντός του οχήματος βρίσκονται οι τέσσερις αγνοούμενοι - Οι τελευταίες δραματικές στιγμές τους πριν χαθούν τα ίχνη τους – Τα τηλεφωνήματα που έκαναν στις Αρχές

Εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (18/02) το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, η οποία αγνοείτο από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν οι τέσσερις αγνοούμενοι βρίσκονται εντός του οχήματος.

Όπως αναφέρει το e-kriti, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μέσα στον ποταμό, ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις εικόνες με το αυτοκίνητο

Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 29χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 28χρονος σύζυγό της Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της, Μαρία Χατζηπάνου.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τα άτομα που αγνοούνται

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ από το πρώτο, κιόλας, φως της ημέρας, δύτες επιχειρούν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (17/02) βρέθηκε εξάρτημα του οχήματος

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το εξάρτημα του αυτοκινήτου

Διοικητής Πυροσβεστικής Κρήτης στο Newsbomb.gr: Το ποτάμι έχει 9 μετρα βάθος

Πυροσβεστική, Λιμενικό και Αστυνομία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό της άτυχης οικογένειας, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και τις ελπίδες να σβήνουν όσο περνούν οι ώρες.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κρήτη, κ. Νίκος Λαγουδάκης, μίλησε στο Newsbomb.gr τονίζοντας πως οι Αρχές κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να βρεθούν οι 4 αγνοούμενοι, με τον ίδιο να μην χάνει την ελπίδα του.

«Όλη τη νύχτα οι έρευνες συνεχίστηκαν με μεγάλες δυνάμεις, παρόλο που δεν βοηθούσε το σκοτάδι για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Με το πρώτο φως της ημέρας, υπήρξε ενίσχυση, τόσο σε ότι αφορά την έρευνα στις όχθες του ποταμού, όσο και από αέρος», σημειώνει ο κ. Λαγουδάκης.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής πρόσθεσε πως η δύναμη της Πυροσβεστικής αυξήθηκε σε 50 άτομα, με τις έρευνες να εστιάζονται στο ποτάμι. «Ψάχναμε στο ποτάμι, στην κοίτη όμως δεν μπορέσαμε να μπούμε γιατί το νερά ήταν ορμητικά και έφταναν το ενάμιση μέτρο ύψος. Σήμερα το πρωί έπεσε κάπως η στάθμη του νερού και επιχειρούν οι δύτες της ΕΜΑΚ. Θα συνεχιστούν οι έρευνες με ακόμα περισσότερες δυνάμεις μέχρι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», επεσήμανε ο Διοικητής.

Όπως δήλωσε ο κ. Λαγουδάκης, η απόσταση από το σημείο που χάθηκαν οι αγνοούμενοι έως τις εκβολές του ποταμού είναι 16 χιλιόμετρα, ωστόσο, αυτό που δυσχεραίνει το έργο των διασωστών είναι πως «το ποτάμι φτάνει σε κάποια σημεία τα 9 μέτρα βάθος».

Ερωτηθείς αν υπάρχει ακόμα ελπίδα για τους 4 αγνοούμενους, ο διοικητής της Πυροσβεστικής σημείωσε πως «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και εμείς θα ελπίζουμε μέχρι τελευταίας στιγμής ότι θα βρεθούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι», τόνισε ο Διοικητής.

Οι τελευταίες κλήσεις των αγνοούμενων: «Το αυτοκίνητο βάζει νερά»

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου, έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια, ενώ στη δεύτερη κλήση ανέφερε πως έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές ώρες στην Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται - Σβήνουν οι ελπίδες (pics+vid)

Καιρός: Καρέ - καρέ ο ερχομός της νέας ψυχρής εισβολής! Φέρνει χιόνια και στα πεδινά... (photos)

Σχετικές ειδήσεις