ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: Την έπνιξε με τα χέρια του μπροστά στα παιδιά τους

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: Την έπνιξε με τα χέρια του μπροστά στα παιδιά τους
Οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν έντονοι

Θρίλερ με το θάνατο 32χρονης στη Σητεία - Τη στραγγάλισε μπροστά στα παιδιά τους και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία

Μουδιασμένη παρακολουθεί η Σητεία αλλά και ολόκληρη η Κρήτη το άγριο έγκλημα με θύμα μία 32χρονη μητέρα δύο παιδιών. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (04/03).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το neakriti η 32χρονη στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της μέσα στο σπίτι της μητέρα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά -18 και 6 μηνών- και είχε πολλές εντάσεις στη σχέση του.

Άλλος ένας καβγάς ήταν και ο σημερινός που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης, όπου έμενε μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα και έπειτα.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το neakriti, φέρεται να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών, τα οποία φέρονται να ήταν και οι μοναδικές μάρτυρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ στο σπίτι φτάνει και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκα και από το πόρισμα του οποίου θα βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις