ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 32χρονης

Σητεία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 32χρονης
Ο θάνατος της 32χρονης ήταν ακαριαίως
photo: pixabay/αρχείο

Ασφυξία μετά από στραγγαλισμό, η αιτία θανάτου της 32χρονης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Ο καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Άρης Τσατσάκης μιλώντας στο neakriti.gr, για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Σητεία σημείωσε ότι οι πρώτες ιατροδικαστικές ενδείξεις δείχνουν ότι «ο θάνατος της 32χρονης ήταν ακαριαίως, συνεπεία ασφυξίας από στραγγαλισμό».

Επίσης ανέφερε ότι «τα πρώτα στοιχεία δεν έδειξαν να υπάρχουν εκδορές ή άλλα τραύματα στο σώμα της άτυχης 32χρονης, γεγονός που οδηγεί κατ’ αρχήν τον ιατροδικαστή στην εκτίμηση ότι ο στιγμιαίος καβγάς οδήγησε αυτόματα στον στραγγαλισμό και τον θάνατό της».

Το χρονικό

Ήταν περίπου 1 το μεσημέρι όταν έγινε το κακό…

Η γυναίκα από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου μπροστά στα παιδιά τους, 18 και 6 μηνών.

Το ζευγάρι από τα Χριστούγεννα ήταν σε διάσταση και η 32χρονη έμενε μαζί με τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Άλλος ένας καυγάς, από τους πολλούς, ήταν και ο σημερινός που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε έντονη ζήλεια, κανείς όμως δεν περίμενε πως η κατάσταση θα έφτανε σ' αυτό το σημείο.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης όπου έμενε μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα και έπειτα, αφού το ζευγάρι ήταν σε διάσταση.

Ο άντρας φέρεται να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τα οποία φέρονται να ήταν και οι μοναδικοί μάρτυρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας φέρεται πρώτα να τη χτύπησε και έπειτα να την έπνιξε. Στη συνέχεια, πήγε στην αστυνομία και φέρεται να παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα του, δεν ανέφερε όμως ότι τη στραγγάλισε, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδερφός της ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι, άκουσε τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα της 32χρονης ήταν εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 32χρονη ήταν συμβασιούχος υπάλληλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας, ενώ ο 36χρονος σύζυγός της συμβασιούχος στο Δασαρχείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα.

Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και το οποίο φέρεται επίσης να κακοποιούσε.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες - σοκ από το μοντέλο με την κοκαΐνη πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ

Καραμπόλα στην Αττική Οδό με έναν τραυματία - Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Σχετικές ειδήσεις