ΕΛΛΑΔΑ

Πάρκο μυθολογίας με τους 12 άθλους του Ηρακλή στη Λάρισα (vid+pics)

Πάρκο μυθολογίας με τους 12 άθλους του Ηρακλή στη Λάρισα (vid+pics)
Oι 12 άθλοι παρουσιάζονται με τρισδιάστατα εκθέματα
onlarissa.gr

Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, οι 12 άθλοι παρουσιάζονται με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!

Από τις 15 Μαρτίου έως τις 2 Ιουνίου το θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου οικογένειες, παιδιά και συνοδοί, εκπαιδευτικοί και μαθητές όλων των βαθμίδων θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες πραγματοποιούν ένα συναρπαστικό, διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και βιωματικό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν και ανακαλύπτουν έναν προς έναν, όλους τους γνωστούς αλλά και άγνωστους μύθους.

Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή, ένα από τα σημαντικότερα τμήματα της Ελληνικής Μυθολογίας, με τους θεούς, τους ημίθεους, τις νύμφες, τα θηρία, τους θνητούς, τις πλεκτάνες, τις διαμάχες, τα κατορθώματα, που ενέπνευσαν και συνεχίζουν να εμπνέουν την παγκόσμια λογοτεχνία, ζωντανεύουν σε έναν ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο, με ρομποτικά, τρισδιάστατα εκθέματα, με ήχο και κίνηση, που κάνουν την επίσκεψη στο θεματικό πάρκο ανεπανάληπτη και αξέχαστη εμπειρία.

Πρωταγωνιστής, ο Ηρακλής, ο ανυπέρβλητος ήρωας, τόσο σε σωματική όσο και σε ψυχική δύναμη. Καθιερώθηκε ως πρώτος υπέρ-ήρωας και ο μεγαλύτερος ήρωας της Αρχαίας Ελλάδας που έγινε παγκόσμιο σύμβολο, ταυτίζοντας το όνομά του με τις έννοιες «ευρηματικότητα», «δύναμη», «ανδρεία», «γενναιότητα», «ευφυΐα», «αποφασιστικότητα».

Την επίβλεψη, την εκπαιδευτική εγκυρότητα και τα κείμενα του θεματικού πάρκου και μουσείου έχει αναλάβει μια μεγάλη επιστημονική και δημιουργική ομάδα.

ΠΗΓΗ onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καλοκαιρία τέλος και... τάση για ψυχρή εισβολή. Καρέ - καρέ η εξέλιξη (video)

Σχετικές ειδήσεις