ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο Βόλο: Νεκρός ο 33χρονος ντελιβεράς μετά το σοβαρό τροχαίο

Θλίψη στο Βόλο: Νεκρός ο 33χρονος ντελιβεράς μετά το σοβαρό τροχαίο
Άλλο ένα θύμα της ασφάλτου
EUROKINISSI

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 33χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής (08/03/2019) στον Βόλο.

Ο 33χρονος ντελιβεράς νοσηλευόταν πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε την περασμένη Παρασκευή (08/03/2019) στην διασταύρωση Κουντουριώτη και Κωνσταντά στον Βόλο.

Το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή

Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 33χρονος ντελιβεράς συγκρούστηκε με το μηχανάκι του με ένα κλειστό ημιφορτηγάκι που οδηγούσε ένας 26χρονος. Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή και ο 33χρονος εκσφενδονίστηκε πάνω σε κολόνα παρακείμενης καφετέριας με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι, αφού δεν φορούσε κράνος.

Ο 33χρονος ντελιβεράς μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν με χειρουργικές επεμβάσεις να τον κρατήσουν στην ζωή. Δεν τα κατάφερε όμως και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ((09/03/2019).

Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται, ενώ από Τμήμα Τροχαίας Βόλου αναμένονται και τα αποτελέσματα της αιμοληψίας που έγινε και στους δύο οδηγούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οδηγούσαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Πηγή: taxydromos.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - ΕΜΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Τζόκερ: Αυτός είναι ο τυχερός των 5.300.000 - Πώς έγινε πολυεκατομμυριούχος με μόλις 36 ευρώ!

Σκάει τρελή «βόμβα» με Ντάνο - Πού θα παίξει;

Σχετικές ειδήσεις