ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: «Ξηλώθηκαν» λαμαρίνες από τον αέρα στον Βόλο – Ποιες περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα (pics)

Καιρός: «Ξηλώθηκαν» λαμαρίνες από τον αέρα στον Βόλο – Ποιες περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα (pics)
Έντονη βροχόπτωση πλήττει την Μαγνησία
EUROKINISSI

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα της Τρίτης (12/03/2019) και στη Μαγνησία. Η έντονη βροχόπτωση και οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην περιοχή καθώς σημειώθηκαν πτώσεις δένδρων και σε ορισμένες περιοχές υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Πτώσεις δένδρων σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (12/03/2019) από την κακοκαιρία στα Λεχώνια και την Αγριά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής μέχρι και τα Καλά Νερά.

Στα Κάτω Λεχώνια έπεσε ένα μεγάλο δέντρο και στο σημείο έχει μεταβεί η πυροσβεστική ενώ κλήθηκε και όχημα jcb για να μεταφέρει τον κορμό και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας.

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απομακρύνει τσίγκους και τέντες που ξηλώθηκαν από τον αέρα ενώ προχώρησε και στην κοπή κλαδιών από δέντρα που έπεσαν σε καλώδια. Στο ύψος της ΑΓΕΤ κόπηκε ένα κλαδί από δέντρο και έπεσε στο οδόστρωμα ενώ στον περιφερειακό ξηλώθηκε πινακίδα.

Δείτε τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη gallery του Newsbomb.gr

Σε συμβάν αποκόλλησης λαμαρινών αλλά και σε πτώσεις δέντρων βοήθησαν εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου. Σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, το περιστατικό με τις λαμαρίνες που αποκολλήθηκαν σημειώθηκε στην οδό Ορφανοτροφείου με Κοντουριώτου περίπου στις 20:00 το βράδυ. Πρόκειται για τρία μεγάλα κομμάτια λαμαρινών διαστάσεων περίπου 4×4 μέτρων που βρίσκονταν σε αποθήκη και «ξηλώθηκαν» από τον αέρα μαζί με τον σκελετό που τις κρατούσε.

Όσοι κατευθύνονται προς Σέσκλο πρέπει να προσέχουν στο δρόμο καθώς έχει πέσει ένας στύλος και στο σημείο έχει ειδοποιηθεί ο ΟΤΕ.

Επίσης, στην έξοδο του γηπέδου της Ακρόπολης έχει πέσει δέντρο και για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική.

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Σχετικές ειδήσεις