ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αποσωληνώθηκε το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε χάπια

Κρήτη: Αποσωληνώθηκε το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε χάπια
Ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μικρού παιδιού

Ολοένα και γιγαντώνεται η ελπίδα για την υγεία του μικρού παιδιού στην Κρήτη που κατανάλωσε χάπια την περασμένη Κυριακή (12/03/2019) και η υγεία του τέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το μικρό αγοράκι έχει αποσωληνωθεί και παραμένει στην Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος, μιλώντας στο neakriiti ανέφερε: «Έγινε προσπάθεια αφύπνισης η οποία και ήταν επιτυχής. Ο οργανισμός του παιδιού αντέδρασε θετικά και πλέον δεν υποστήριζεται η αναπνοή του μηχανικά. Αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί όμως να νοσηλεύεται στην Μονάδα Παίδων με την κατάσταση της υγείας του να είναι συνεχώς βελτιούμενη».

Η προσπάθεια αφύπνισης είχε ξεκινήσει από την περασμένη Τρίτη (12/03/2019) και οι γιατροί έκαναν και κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουν το 2,5 ετών αγόρι να κερδίσει την πρώτη δύσκολη μάχη για την ζωή του.

Τα νέα εξελίσσονται θετικά και ευχή όλων να πάνε καλά για το μικρό προσφυγόπουλο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Κυριακής (10/03/2019) στο ΠΑΓΝΗ.

Πώς συνέβη το κακό

Σύμφωνα με το cretapost, την Κυριακή (10/03/2019) το παιδί ξέφυγε της προσοχής και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών.

Αμέσως, οι γονείς του που τον τελευταίο καιρό μένουν στην Κρήτη, το μετέφεραν εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γονείς του παιδιού δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στους γιατρούς τι ακριβώς συνέβη και πως το παιδί κατάπιε τα φάρμακα σαν να ήταν καραμέλες.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ επεσήμανε ότι το παιδί δεν παρουσίαζει εικόνα εγκατάλειψης. Αντίθετα, φαινόταν πως είναι καλά φροντισμένο και γι’ αυτό η εκτίμηση είναι πως ό,τι έγινε ήταν ατύχημα.

Το 2,5 ετών αγοράκι και η οικογένειά του ζουν μόνιμα τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, καθώς η οικογένεια συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ: Άγνωστος πετά φακέλους γεμάτους χαρτονομίσματα κάτω από πόρτες σπιτιών

Πανικός στον αέρα της εκπομπής: «Λιποθύμησε»... o Μουτσινάς (pics)

Σχετικές ειδήσεις