ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: Η κατάθεση για το πτώμα που «καίει» τον «εγκέφαλο»

Μάριος Παπαγεωργίου: Η κατάθεση για το πτώμα που «καίει» τον «εγκέφαλο»
Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Με την κατάθεση του γιου ενός εκ των κατηγορουμένων για την απαγωγή και την εξαφάνιση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ο μάρτυρας, περιγράφοντας ενώπιον της έδρας όσα γνωρίζει σχετικά με το θρίλερ της εξαφάνισης του άτυχου Μάριου, εξήγησε ότι ο πατέρας τού αποκάλυψε πως ο 76χρονος «εγκέφαλος» του εγκλήματος είχε ζητήσει τη βοήθειά του με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ και μία άδεια ΠΡΟΠΟ.

Όπως είπε, είχε δει τον βασικό κατηγορούμενο να κυκλοφορεί με όπλο και τόνισε ότι μετά τη σύλληψή του ο πατέρας τού είπε ότι ο 76χρονος έλεγε πως είχε σχεδιάσει την απαγωγή μαζί με τον Μάριο.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, αίσθηση είχε προκαλέσει η κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία είχε αποκαλύψει στο δικαστήριο ότι ενώ η δίκη βρισκόταν σε εξέλιξη, επικοινώνησε μαζί της ο γιος του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης ζητώντας της να πιέσει τον πατέρα του για να αποκαλύψει πού βρίσκεται το πτώμα του Μάριου.

Όπως περιέγραψε η μάρτυρας σύμφωνα με την Espresso, ο γιος του κατηγορουμένου -που δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο, παρά τις βίαιες προσαγωγές που έχει διατάξει σε βάρος τους η έδρα- της είπε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μάριος είναι ο 76χρονος.

Στο επίμαχο τηλεφώνημα τόνισε ότι λυπάται πολύ για τη μητέρα του θύματος και ζήτησε από τη δημοσιογράφο όταν δει τον πατέρα του στη δικαστική αίθουσα να τον ρωτήσει πού έχει θάψει τη σορό. Η κατάθεση της δημοσιογράφου προκάλεσε αναστάτωση στο ακροατήριο, ενώ ο 76χρονος ισχυρίστηκε σαστισμένος ότι «λέει ψέματα».

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων στο δικαστήριο διαβάστηκαν αποσπάσματα από συνομιλίες του φερόμενου ως «εγκεφάλου» με συγκατηγορούμενους του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Απριλίου με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φρικτό τροχαίο - Διαμελίστηκε μοτοσικλετιστής

ΕΝΦΙΑ: Έρχονται ραβασάκια «φωτιά» - Πόσο θα πληρώσουμε φέτος - Ποιες οι μεγάλες αλλαγές

Σχετικές ειδήσεις