ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Αγωνία για την 59χρονη που αγνοείται-Η τελευταία συνομιλία και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Λάρισα: Αγωνία για την 59χρονη που αγνοείται-Η τελευταία συνομιλία και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου
Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένειά της
onlarissa.gr

Για δέκατη μέρα άφαντη η γυναίκα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή - Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης και στον Πηνειό

Ένα νέο στοιχείο για το τι απέγινε η 59χρονη Βάσω Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη, η οποία αγνοείται για ενδέκατη μέρα, ευελπιστούν να βρουν οι Αρχές μέσα από τις συνδιαλέξεις, εφόσον αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο στο κινητό της.

Η 59χρονη σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας Τάκη Σιλεβίστα χάθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου από την Λάρισα, όπου είχε πάει για να επισκεφτεί συγγενικά της πρόσωπα.

Η αγνοούμενη είχε φάει με τους συγγενείς της το μεσημέρι και έπειτα ο αδελφός της την πήγε στο πατρικό τους σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπου, για να ξεκουραστεί. Του υποσχέθηκε ότι θα συναντιόντουσαν το απόγευμα για να περάσουν λίγες ώρες μαζί με την οικογένεια του, αλλά δυστυχώς ήταν η τελευταία φορά που την είδε.

Λίγο πριν κλείσει το κινητό της, η 59χρονη μητέρα δύο παιδιών μίλησε με μία φίλη της από τη Λαμία. Δεν είπαν κάτι περίεργο, απλώς η αγνοούμενη ενημέρωσε τη φίλη της ότι πήγαν όλα καλά με το θέμα της ηλικιωμένης μητέρας της, για την οποία έκανε διαδικασίες ώστε να φιλοξενηθεί σε οίκο ευγηρίας και ότι τη στιγμή που της μιλούσε βρισκόταν έξω για να πάρει λίγο αέρα. Δεν ακουγόταν προβληματισμένη ή αγχωμένη για κάτι, ενώ λίγο αφότου έκλεισαν το τηλέφωνο, το κινητό της απενεργοποιήθηκε και χάθηκαν τα ίχνη της, σύμφωνα με την Espresso.

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένειά της καθώς όλοι φοβούνται ότι έχει συμβεί κάτι κακό στην αγαπημένη τους και ανυπομονούν να ενημερωθούν από τις Αρχές για τις συνομιλίες της, αφού γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης και στον Πηνειό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της γυναίκας (pics)

Κτηματολόγιο: Τα SOS για όσους είχαν δηλώσει ακίνητα το 2008 - Οι αιτήσεις που πρέπει να κάνουν

Σχετικές ειδήσεις