ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης στη Λάρισα: Θέμα ωρών η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης στη Λάρισα: Θέμα ωρών η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
Συνεχίζονται οι έρευνες στον Πηνειό
EUROKINISSI

Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση της διαδικασίας της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου της Βασιλικής Κουκουνασούλη. Τα ίχνη της 59χρονης χάθηκαν στη Λάρισα την Κυριακή 10 Μαρτίου του 2019.

Το αίτημα των αρχών για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προς την Εισαγγελία έγινε δεκτό και εντός της τρέχουσας ημέρας (18/03), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας θα έχουν έτσι στα χέρια τους όλες τις κρίσιμες πληροφορίες για τις επικοινωνίες της 59χρονης λίγο πριν εξαφανιστεί.

Η Βασιλική Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα 59 χρόνων, μητέρα δύο παιδιών η οποία κατοικεί στην Λαμία με την οικογένειά της πέρασε τις τελευταίες στιγμές πριν την εξαφάνισή της, σύμφωνα με τους οικείους της, στο πατρικό της σπίτι στη Λάρισα, στην συνοικία του Αγίου Χαραλάμπου.

H 59χρονη αγνοείται από την Κυριακή 10 Μαρτίου του 2019onlarissa.gr

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της καθώς τελευταία φορά μίλησε τηλεφωνικά με μία φίλη της, το απόγευμα της Κυριακής (10/03). Της είπε πως όλα ήταν καλά με την μητέρα της (για την οποία ήρθε και στη Λάρισα) και ότι η ίδια θα έβγαινε για μια βόλτα καθώς ήταν αγχωμένη. Όμως μετά από λίγο το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε και εκείνη εξαφανίστηκε.

Οι οικείοι της βρήκαν στο σπίτι την τσάντα και το πορτοφόλι της, έλειπε μόνο το κινητό της.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία αποτελεί μια μαρτυρία ότι την περασμένη Τρίτη (12/09) μια γυναίκα που έμοιαζε με την 59χρονη έκανε την Αστυνομία να ψάξει στην οδό Αγίας Τριάδας, πλησίον της εκκλησίας Αγία Τριάδα, στη Λάρισα. Υλικό από βίντεο (από κάμερα ασφαλείας) που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί από το σημείο έδειξε ότι μια γυναίκα που της έμοιαζε, την ώρα της βροχής στεκόταν εκεί και έδειχνε πελαγωμένη. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία σιγουριά ότι πρόκειται για την 59χρονη.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες σε πολλά σημεία της πόλης και στον Πηνειό, συνεχίζονται από άντρες της 8ης ΕΜΑΚ.

Πηγή:onlarissa.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες: Αυτές είναι οι 99 «πράσινες» σχολές εισαγωγής χωρίς εξετάσεις

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Πότε θα δοθεί η πρώτη δόση

Σχετικές ειδήσεις