ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο - Συγκλονίζει ο πατέρας: «Την είδα να πετάει το παιδί μας στο κενό»

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο - Συγκλονίζει ο πατέρας: «Την είδα να πετάει το παιδί μας στο κενό»
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία

Άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τη μητέρα να πετάξει την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή της - Δραματικές στιγμές περιγράφει ο τραγικός πατέρας και σύζυγος της 46χρονης - Τι υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες - Οι τελευταίες κινήσεις της μητέρας.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο και τις δραματικές στιγμές με τη 46χρονη να πετάει από το μπαλκόνι την 4χρονη κόρη της και στη συνέχεια να πέφτει και η ίδια στο κενό.

Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος της 46χρονης περιέγραψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όλες τις λεπτομέρειες για το σχέδιο της γυναίκας αλλά και τις προσπάθειές του να την μεταπείσει.

«Πέταξε κάτω το παιδί. Της φώναζα, προσπαθούσα να μπω στο διαμέρισμα αλλά δεν τα κατάφερα. Είχε κλειδώσει. Την είδα να το ρίχνει στο κενό. Μετά έπεσε κι εκείνη. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου. Δεν είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνει κάτι τέτοιο».

Η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με το σύζυγό της αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες γείτονες έπεσε στο κενό, αφού πρώτα έριξε το άτυχο παιδί της από το μπαλκόνι. Έως τώρα δεν υπάρχει κανένα χρήσιμο στοιχείο που να μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να βοηθήσει τους αστυνομικούς στις έρευνες.

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και να εξηγήσουν το λόγο για τον οποίο η γυναίκα προχώρησε σε αυτή την πράξη. Σημαντικές θεωρούνται, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στη μητέρα για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες ή ηρεμιστικά χάπια, τα οποία ενδεχομένως να «θόλωσαν» την κρίση της ή να την έβγαλαν – τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο – εκτός εαυτού.

«Οι εξετάσεις θα δείξουν αν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες. Σίγουρα θα είναι πολύ βοηθητικές οι καταθέσεις συγγενικών προσώπων, καθώς μπορεί να έχει γίνει κάτι που να μην το είχε μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τουλάχιστον του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Μπορεί να την απασχολούσε κάτι» είπαν στον Ελεύθερο Τύπο αστυνομικές πηγές.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν, ακόμη, αν το παιδί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και αν η μητέρα είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον φίλο/φίλη ή συγγενικό της πρόσωπο κάτι περίεργο, το οποίο ενδεχομένως να την έκανε να χάσει τα λογικά της.

Τι υποστήριξε ο αδερφός της γυναίκας

Κατάθεση για το συμβάν έδωσε και ο αδερφός της μητέρας του παιδιού τονίζοντας πως «δεν είχα καταλάβει το παραμικρό. Δεν ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έκανε αυτό. Δεν μου είχε πει πως την απασχολούσε κάτι τουλάχιστον πρόσφατα».

«Δεν είχα ακούσει κάτι περίεργο από το διαμέρισμα. Ούτε φωνές, ούτε τσακωμούς. Δεν είχα ακούσει το παραμικρό που να δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά. Της φώναζα να μην το κάνει, την έβλεπα πως προσπαθούσε να ρίξει το παιδί της από το μπαλκόνι και της έλεγα σε παρακαλώ μην το κάνεις» είπε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» γείτονας του ζευγαριού.

Το σχέδιο της μητέρας

Όπως φαίνεται η 46χρονη μητέρα είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού με σύρτη για να μην μπορεί ο σύζυγός της να μπει μέσα και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα είπε μία αυτόπτης μάρτυρας: «''Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;'' Μου λέει: ''Βγάλτε τα γυαλιά δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα'', μα εσάς... λέω ''βλέπω τα πόδια σας μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι έξω από τα κάγκελα'' μου λέει όχι, γυρίζω στον μεγάλο μου τον γιο και του λέω: ''αγόρι μου βλέπεις αυτό που βλέπω είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;'', ''ναι'' μου λέει μαμά και εκείνη την ώρα το πετάει. Άρχισα και φώναζα και μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία να μην δουν το υπόλοιπο και τη βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα και της φώναξα: ''σε παρακαλώ μην τον κάνεις, μην πηδήξεις'' και της λέω... ''πες μου εγώ τι μπορώ να κάνω;'' και μου λέει: ''δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ και πήδηξε και αυτή' ανέφερε με σπασμένη φωνή η γυναίκα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η τελευταία κίνηση της γυναίκας

Όπως μετέδωσε ο ANT1, τα νέα στοιχεία συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έτσι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος. Η μικρούλα έζησε 40 λεπτά περισσότερα από τη μητέρα. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι τόσο ο σύζυγος της γυναίκας όσο και ο αδερφός της που έπαθε ισχυρό νευρικό κλονισμό μόλις ενημερώθηκε το γεγονός.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Κόσμος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία - Η μητέρα της 4χρονης είχε σχεδιάσει τα πάντα

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μόνο ο Έλληνας οδηγός θα έκανε κάτι τέτοιο - Δείτε τη φωτογραφία

Στη φυλακή οδηγείται το 22χρονο μοντέλο που πιάστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει οχτώ κιλά ηρωίνη

Σχετικές ειδήσεις