ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία - Η μητέρα της 4χρονης είχε σχεδιάσει τα πάντα

Νέος Κόσμος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία - Η μητέρα της 4χρονης είχε σχεδιάσει τα πάντα
Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Ερωτήματα που ίσως να μην βρουν ποτέ απάντηση αφήνει πίσω η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Νέο Κόσμο, όπου μία μητέρα πέταξε την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια έπεσε κι εκείνη στο κενό.

Την Τετάρτη (20/03), ένοικοι της πολυκατοικίας άφησαν κεριά, λούτρινα αρκουδάκια, ανθοδέσμες και ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια στο σημείο όπου κατέληξε μετά την πτώση η 46χρονη μητέρα μαζί με την κορούλα της…

Κανένας από τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού δεν μπορεί να ερμηνεύσει γιατί η μητέρα προέβη σε αυτή την πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο αδερφός της άτυχης γυναίκας νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό σε κατάσταση σοκ.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Όπως φαίνεται η 46χρονη μητέρα είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού με σύρτη για να μην μπορεί ο σύζυγός της να μπει μέσα και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα είπε μία αυτόπτης μάρτυρας: «''Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;'' Μου λέει: ''Βγάλτε τα γυαλιά δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα'', μα εσάς... λέω ''βλέπω τα πόδια σας μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι έξω από τα κάγκελα'' μου λέει όχι, γυρίζω στον μεγάλο μου τον γιο και του λέω: ''αγόρι μου βλέπεις αυτό που βλέπω είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;'', ''ναι'' μου λέει μαμά και εκείνη την ώρα το πετάει. Άρχισα και φώναζα και μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία να μην δουν το υπόλοιπο και τη βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα και της φώναξα: ''σε παρακαλώ μην τον κάνεις, μην πηδήξεις'' και της λέω... ''πες μου εγώ τι μπορώ να κάνω;'' και μου λέει: ''δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ και πήδηξε και αυτή' ανέφερε με σπασμένη φωνή η γυναίκα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Όπως μετέδωσε ο ANT1, τα νέα στοιχεία συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έτσι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος. Η μικρούλα έζησε 40 λεπτά περισσότερα από τη μητέρα. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι τόσο ο σύζυγος της γυναίκας όσο και ο αδερφός της που έπαθε ισχυρό νευρικό κλονισμό μόλις ενημερώθηκε το γεγονός.

Τι είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί ποτέ για ψυχολογικά προβλήματα. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή οικογενειακή ζωή. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Ποτέ δε μου είχε εκφράσει κάποιο προβληματισμό, που να με ανησυχήσει. Λίγο πριν γυρίσω στο σπίτι, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της».

Τι είπε ο αδερφός της 46χρονης

«Ήταν αγαπημένοι. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Απ’ όσο ξέρω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή και ήρεμη ζωή, αλλά με αγάπη».

Μάλιστα τόνισε πως λίγο πριν το περιστατικό είχε μιλήσει με την αδερφή του «αλλά δεν μου είπε κάτι, που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη».

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά: Έπαθε ΣΟΚ ο ψαράς όταν είδε τι… ήρθε από το βυθό της θάλασσας (pics)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μόνο ο Έλληνας οδηγός θα έκανε κάτι τέτοιο - Δείτε τη φωτογραφία

Στη φυλακή οδηγείται το 22χρονο μοντέλο που πιάστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει οχτώ κιλά ηρωίνη

Σχετικές ειδήσεις