ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Αυτή είναι η 32χρονη - Κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι»

Βούλα: Αυτή είναι η 32χρονη - Κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι»
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της
EUROKINISSI

Τι είπε στην απολογία της - Υποστηρίζει ότι κλείδωσε τον 39χρονο στο μπαλκόνι για να μην τη χτυπήσει 

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού φέρεται να έριξε τον 39χρονο σύντροφό της από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Ο 30ος τακτικός ανακριτής επέβαλε στην κατηγορούμενη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

Δείτε στη gallery ποια είναι η 32χρονη:

Κατά πληροφορίες η 32χρονη ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της: «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού.»

Η 32χρονη γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, υποστήριξε πως δεν έσπρωξε ποτέ τον σύντροφό της. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα...»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα.»

Το χρονικό

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις 09:00 το βράδυ του Σαββάτου. Κάτοικοι στην οδό Δροσίνη στην περιοχή της Βούλας άκουσαν τις κραυγές πόνου και εκκλήσεις για βοήθεια από τον 39χρονο, ο οποίος σερνόταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο έπειτα από την πτώση του, από το μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου. Αν και σοβαρά τραυματισμένος, σύρθηκε μέχρι το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σημείο, και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ.

Όπως διαπιστώθηκε στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε άμεσα ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχείων, γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στα κλαδιά ενός δέντρου που φρέναρε την πτώση του, αναφέρει η εφημερίδα Espresso.Από την πτώση ο 39χρονος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα που δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του αλλά και ένα καρδιακό επεισόδιο, το οποίο αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς.

Αποκάλυψη

Τόσο στη Βούλα όσο και στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν αναλάβει να διερευνήσουν τις συνθήκες της πτώσης του από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του 39χρονου όπου διαμένει με τη σύντροφό του. Λίγο προτού εισαχθεί στο χειρουργείο, ο επιχειρηματίας πρόλαβε να ψελλίσει στους αστυνομικούς «Αυτή με έσπρωξε».

Η ίδια υποστήριξε πως δεν ξέρει τι συνέβη και πώς βρέθηκε στο κενό ο σύντροφός της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τον είχε… κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.

«Δεν ξέρω τι έγινε και βρέθηκε στο κενό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό» υποστήριξε η 32χρονη φίλη του επιχειρηματία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το «τελευταίο αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο - Ήταν όλοι εκεί για τον «Τυφώνα» (pics+vids)

Νέα κακοκαιρία «χτυπά» τη χώρα: «Βουτιά» του υδράργυρου έως και 10 βαθμούς, καταιγίδες και χιόνια

Αλλαγή ώρας ΤΕΛΟΣ: Υπερψηφίστηκε η κατάργησή της στο Ευρωκοινοβούλιο

Αποκλειστικό - Έκτακτο κοινωνικό μέρισμα το Πάσχα: Ολική ανατροπή - Όλη η αλήθεια

Σχετικές ειδήσεις