ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Πετσίτη: Οι «τρελές» αμοιβές του Μανώλο και το σκάνδαλο FIFA

Υπόθεση Πετσίτη: Οι «τρελές» αμοιβές του Μανώλο και το σκάνδαλο FIFA

Το Newsbomb.gr από τις 7 Δεκεμβρίου είχε αποκαλύψει τις αμοιβές που είχε λάβει τη διετία 2016- 2017 ο Μανώλης Πετσίτης από την εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αθλητικού μάρκετινγκ TAF SPORTS MARKETING AE του Ντίνου Ντέρη.

Συγκεκριμένα, το 2016 είχε λάβει αμοιβές 32.500 ευρώ και το 2017 έλαβε 27.750 ευρώ. Δηλαδή συνολικά 60.250 ευρώ.

Σήμερα αυτές οι αμοιβές πυροδότησαν μια αντιπαράθεση μέσω του Τύπου μεταξύ της TAF SPORTS MARKETING και της εταιρείας Forthnet.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Το dikisports.blogspot.com απεκάλυψε χθες πως ο Μανώλης Πετσίτης εμπλέκεται στο σκάνδαλο της FIFA (σκάνδαλο Βάλκε), αφού στη δικογραφία που συντάσσει η ελβετική δικαιοσύνη περιλαμβάνεται και αμοιβή του ύψους 60.250 ευρώ από την εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Ντίνου Ντέρη. Σύμφωνα με τη δικογραφία των Ελβετών, η συγκεκριμένη εταιρεία ελέγχεται για έμβασμα ύψους 500.000 ευρώ προς τον έκπτωτο γραμματέα της FIFA Ζερόμ Βάλκε, το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναιτιολόγητο.

Μετά την αποκάλυψη αυτή η TAF SPORTS MARKETING AE επικοινώνησε με το dikhsports.blogspot.com, επιβεβαιώνοντας πως ο Πετσίτης πράγματι έλαβε την αμοιβή των 60.250 ευρώ. Ωστόσο, το στέλεχος αυτό διευκρίνισε πως η αμοιβή του δεν έχει σχέση με την υπόθεση της FIFA, αλλά με τη διαμεσόλαβησή του Πετσίτη στην πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αγγλικού και γαλλικού κυπέλλου στη Forthnet. «Η διαμεσολάβηση έγινε λόγω των πολύ καλών σχέσεων του κ. Πετσίτη με τον διευθυντή της Nova κ. Πάνο Παπαδόπουλο», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος της TAF SPORTS MARKETING AE.

Για τη συγκεκριμένη δήλωση ρωτήθηκαν ακολούθως στελέχη της NOVA, τα οποία αποσαφήνισαν τα εξής:

«1. Η σχέση που έχουμε με τη συγκεκριμένη εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αθλητικού μάρκετινγκ είναι πολύχρονη, ακόμα και πολύ πριν εξαγοραστεί η Nova από τη Forthnet.

2. Οποιαδήποτε συναλλαγή διενεργούμε με τη συγκεκριμένη εταιρεία για την απόκτηση αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, είναι απευθείας και χωρίς επιπλέον διαμεσολάβηση.

Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις σχέσεις της συγκεκριμένης εταιρείας με τρίτους εμπλεκόμενους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Δείτε επίσης:

Υπόθεση Πετσίτη: Ο Ανδρικόπουλος, ο Λάκης και οι λογαριασμοί στην Ελβετία

Αποκάλυψη: Ο «αθεόφοβος» Μανώλης Πετσίτης, ο Λαυρεντιάδης και το ακίνητο της Μονής Πετράκη

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Εκπρόσωπος των offshore του Λαυρεντιάδη ο Μανώλης Πετσίτης

Αποκάλυψη – «βόμβα» του Newsbomb.gr: O Πετσίτης «θαμώνας» στη ΔΕΠΑ

Μανώλης Πετσίτης: Ο κολλητός του Νίκου Παππά που από σερβιτόρος έγινε υπάλληλος του Λαυρεντιάδη