ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Περράκης στο Newsbomb.gr: Στημένο επεισόδιο της ΓΣΕΕ κατά του ΠΑΜΕ - Μας τρομοκρατούν φουσκωτοί

Περράκης στο Newsbomb.gr: Στημένο επεισόδιο της ΓΣΕΕ κατά του ΠΑΜΕ - Μας τρομοκρατούν φουσκωτοί
eurokinissi

Τι δηλώνει στο Newsbomb.gr ο Αλέκος Περράκης, μέλος εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας

«Σε χλιδάτο ξενοδοχείο μπαινοβγαίνουν με μπράβους έκεινοι που θέλουν να κάνουν συνέδριο με νόθους αντιπροσώπους. Δεν μπορούμε σαν εκπρόσωποι εργαζομένων να δεχτούμε να γίνει τέτοιο συνέδριο. Και δεν φτάνουν όλα τα άλλα, αλλά μάς παρενοχλούν και μάς τρομοκρατούν μέσω των φουσκωτών τους», λέει με νόημα στο Newsbomb.gr ο Αλέκος Περράκης.

Παράλληλα για το επεισόδιο στη Ρόδο, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, αναφέρει, «Έστησαν ένα επεισόδιο εκείνοι που κάνουν νοθείες. Ήθελαν να το ρίξουν στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Περράκης στο Newsbomb.gr:

Ανακοίνωση ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ νωρίτερα κατήγγειλε τη βίαιη εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ - μη συνέδρων - στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε επίσης:

Μουτάφης στο Newsbomb.gr για τα άγρια επεισόδια στη Ρόδο: «Ζήσαμε τραγική νύχτα» (pics+vids)

Ρόδος: Ένταση και ξύλο με τραυματίες για το συνέδριο της ΓΣΕΕ (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις