ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στο Βόλο: Το ερωτικό κάλεσμα, τα «καυτά» μηνύματα και οι… αποκαλύψεις

Πανικός στο Βόλο: Το ερωτικό κάλεσμα, τα «καυτά» μηνύματα και οι… αποκαλύψεις
PIXABAY

Προσπάθησε να την εκδικηθεί γιατί τον χώρισε - Της έκανε τη ζωή «κόλαση»

Ποινή φυλάκισης 54 μηνών επέβαλε χθες (03/04), το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 32χρονο Βολιώτη, που έστελνε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο σε φιλικά πρόσωπα της 37χρονης πρώην συντρόφου του μέσω ψεύτικων προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να την εκδικηθεί, επειδή είχαν διακόψει τις σχέσεις τους.

Ο 32χρονος είχε φτάσει ακόμη και στο σημείο να απειλεί την πρώην σύντροφό του μέσω μηνυμάτων ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η 37χρονη είχε αναγράψει κείμενο με προσβλητικό περιεχόμενο.

Μετά από μήνυση ο 32χρονος είχε συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία και την Τετάρτη, κρίθηκε ένοχος για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, εξύβριση έργω κατ' εξακολούθηση, απειλή κατ' εξακολούθηση και συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του για όλες τις κατηγορίες και ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 54 μηνών χωρίς τριετή αναστολή, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με έφεση που να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ωστόσο, το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε 54 μήνες φυλάκιση και δεν του έδωσε τη δυνατότητα η ποινή να έχει αναστολή ή να μπορεί να μετατρέψει την ποινή του ή η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η παθούσα είχε περιγράψει στο δικαστήριο με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε το τελευταίο διάστημα. «Μπόρεσα να κοιμηθώ ήσυχη το βράδυ που τον συνέλαβαν», ανέφερε χαρακτηριστικάς. Ο 32χρονος πάντως αρνήθηκε ότι ήταν ο δράστης που κρυβόταν πίσω από τα ψεύτικα προφίλ και ο αποστολέας των μηνυμάτων με το άσεμνο περιεχόμενο προς φιλικά της πρόσωπα. Όπως υποστήριζε αρχικώς στην Αστυνομία μετά τη σύλληψή του έτσι και χθες δικαστήρι, εκείνος είχε στείλει μόνο τα απειλητικά μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου και κάποιων τηλεφώνων συγγενικών του προσώπων.

Ο 32χρονος άσκησε έφεση και ανέμενε να εκδοθεί σε βάρος του απόφαση φυλάκισης. Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που κατηγορούμενος για υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων, δυσφήμησης και απειλών πλημμεληματικού χαρακτήρα οδηγείται στη φυλακή.

Πηγή: taxydromos.gr

Διαβάστε επίσης:

«Θρίλερ» στον αέρα: 33χρονη βρέθηκε νεκρή σε πτήση 16 ωρών

Ναύπλιο: «Πάγωσαν» όταν κοίταξαν στη θάλασσα - Δείτε γιατί (pics)

Σχετικές ειδήσεις