ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή: Συμβόλαιο θανάτου εκτέλεσε ο Βούλγαρος

Δολοφονία Μακρή: Συμβόλαιο θανάτου εκτέλεσε ο Βούλγαρος

Τι «βλέπει» η αστυνομία, ποιες είναι οι πρώτες εκτιμήσεις.

Συμβόλαιο θανάτου εκτέλεσε ο 31χρονος Βούλγαρος που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή στη Βούλα σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας.

Ο 31χρονος Βούλγαρος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ως συνεργός ο 33χρονος αδελφός του. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έφτασαν στην Αθήνα από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου 2018 και από τότε οργάνωναν το σχέδιο της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία αλλάζοντας πολλά αυτοκίνητα, τα οποία ενοικίαζαν από γραφεία καθώς και ξενοδοχεία, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, μετά τη διάπραξη της συγκεκριμένης εγκληματικής ενέργειας, οι δύο δράστες διέφυγαν για τη Σόφια Βουλγαρίας, την 1η Νοεμβρίου του 2018.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης, μετά από μεθοδική και μεθοδευμένη έρευνα, αξιοποιώντας όλο το υλικό που είχε στη διάθεσή της.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε απελαθεί από τον Καναδά το 2016 κατηγορούμενος για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων παράνομη κατοχή και επίθεση με όπλο.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί πλέον στην αναζήτηση του εντολέα του Βούλγαρου.

Καρτέρι θανάτου

Ο εκτελεστής περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε από την πλευρά του συνοδηγού με τρεις σφαίρες.

Ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε μια ακόμη σφαίρα από το δράστη.

Δείτε στην gallery καρέ-καρέ τη δολοφονία του επιχειρηματία:

Διαβάστε επίσης:

Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια (pics)

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό

Σχετικές ειδήσεις