ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Λύγισαν και οι αστυνομικοί – Βγήκαν με κλάματα από το σπίτι

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Λύγισαν και οι αστυνομικοί – Βγήκαν με κλάματα από το σπίτι

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν.

Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα.

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρυσαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του ο 27χρονος ο πατέρας του ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Αν και έχουν αντιμετωπίσει πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, οι έμπειροι αστυνομικοί δεν άντεξαν... ξέσπασαν σε λυγμούς και βγήκαν με δάκρυα από το σπίτι, αδυνατώντας να πιστέψουν πώς ένας πατέρας αφαίρεσε τη ζωή από το μόλις 4 ετών αγγελούδι του.

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο για να σκουπίσουν τα δάκρυά τους και να ηρεμήσουν, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τις έρευνες στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ:

Πώς συνέβη η τραγωδία

Όλα συνέβησαν στην οδό Τυμφρηστού 12-14. Ένας άνδρας, ηλικίας 27 ετών, φέρεται να σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα του άνδρα, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στο διαμέρισμα για να δει τι συμβαίνει.

Μπαίνοντας μέσα ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα, αντικρύζοντας νεκρούς τον τετράχρονο γιο της και δίπλα τον πατέρα του.

Οι γείτονες, που είχαν ακούσει τον πυροβολισμό, είχαν ειδοποιήσει ήδη την Αστυνομία, με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν άμεσα στο σημείο.

Μπαίνοντας στο σπίτι έπαθαν σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα.

Η γυναίκα, σε κατάσταση ΣΟΚ είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε διάσταση με τον 27χρονο και του είχε δώσει να κρατήσει για λίγο το παιδί τους. Όπως τόνισε, ωστόσο, δεν περίμενε ποτέ ότι θα του κάνει κακό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 27χρονο στη δολοφονία του παιδιού του και στην αυτοχειρία.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί καθώς οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ρωμανός: Ένα βήμα πριν την αποφυλάκισή του - Η κρίσιμη απόφαση του Αρείου Πάγου