ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Αίγιο: Τι λέει η γυναίκα που φέρεται να πέταξε το μωρό στον κάδο απορριμμάτων

Φρίκη στο Αίγιο: Τι λέει η γυναίκα που φέρεται να πέταξε το μωρό στον κάδο απορριμμάτων
Άγνωστο παραμένει το αν το βρέφος ήταν εν ζωή όταν η μητέρα του το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο και η τοπική κοινωνία του Αιγαίου από το μακάβριο εύρημα σε κάδο απορριμμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο, σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, η 35χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, ενώ έκανε λόγο στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες νωρίτερα. Πιθανότατα την περασμένη Κυριακή ή Δευτέρα. Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπαντρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Το χρονικό της φρίκης

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (18/4).

Το βράδυ της Τετάρτης, μία γυναίκα 35 ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία με την εικόνα να παραπέμπει σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση - ΣΟΚ: Δείτε πόσες μονάδες προηγείται η ΝΔ

«Σχέδιο Πυθία»: Νέες αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή