ΕΛΛΑΔΑ

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέττυ Μπαζιάνα - Η συνομιλία με τη Μάγδα Φύσσα

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέττυ Μπαζιάνα - Η συνομιλία με τη Μάγδα Φύσσα

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η κ. Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας μετά τη μεταπολίτευση. Η χρονική συγκυρία της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα στη δίκη κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.

Η κ. Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλλείματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Έφτασε πρώτη στην αίθουσα της δίκης στις 9:15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.

Η κ. Μπαζιάνα συνομίλησε με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

«Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε η κ. Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονηθέντα Παύλου Φύσσα, έφτασε στην αίθουσα στις δέκα το πρωί. Η κ. Μπιζιάνα την αγκάλιασε και τη φίλησε, ενώ της ευχήθηκε κουράγιο και της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.

Η κα Φύσσα ζήτησε από την Μπέττυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Ιός απειλεί χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές - Τι πρέπει να προσέξετε

Θρήνος για τη Τζίνα Αχτύπη: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών

Σχετικές ειδήσεις