ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Όλη η αλήθεια για τα αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα–Φοβούνται για τη ζωή τους οι κάτοικοι

Θεσσαλονίκη: Όλη η αλήθεια για τα αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα–Φοβούνται για τη ζωή τους οι κάτοικοι
Συγκλονιστικές εικόνες από την περιοχή
thesstoday.gr

Τον τρόμο και την αγωνία ζουν οι κάτοικοι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και όπως καταγγέλλουν φοβούνται για τη ζωή τους μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στις πυλωτές των πολυκατοικιών τους.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ένοικοι μίας πολυκατοικίας στην οδό Ξανθίππης και Καλλικράτη όταν είδαν όλα τους τα αυτοκίνητα στην πυλωτή αναποδογυρισμένα. Άγνωστοι βανδάλισαν την πυλωτή της πολυκατοικίας και προκάλεσαν ζημιές ακόμα και στα αυτοκίνητα που υπήρχαν σε αυτή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων στο τhesstoday, η γειτονιά έχει μετατραπεί σε γκέτο. Σε καθημερινή βάση ακούγονται πυροβολισμοί ενώ η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. «Η φασαρία γίνεται μεταξύ Ρομά και ομάδων Πακιστανών. Τον τελευταίο χρόνο έχουν αποθρασυνθεί και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Την Πρωτομαγιά στις 4 τα ξημερώματα άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και να τα αναποδογυρίζουν, βγάλανε μαχαίρια και τα αυτοκίνητα ήταν μέσα στα αίματα» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γυναίκας, η οποία τονίζει πως φοβάται για τη ζωή της. «Με απειλούν ότι θα με σκοτώσουν και ότι θα κάνουν τον τάφο μου. Φοβάμαι πάρα πολύ για τη ζωή μου».

Δείτε στην gallery τι συμβαίνει στην περιοχή του Ευόσμου:

Πηγή: thesstoday.gr

Σχετικές ειδήσεις