ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία: Πώς η «μαύρη χήρα» έπεισε τον εραστή της να δολοφονήσει τον καρδιολόγο

Σητεία: Πώς η «μαύρη χήρα» έπεισε τον εραστή της να δολοφονήσει τον καρδιολόγο
Δείτε τι αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου

Στο φως της δημοσιότητας η απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τη «μαύρη χήρα» και τον εραστή της για τη δολοφονία του καρδιολόγου από τη Σητεία

Η σύζυγος του καρδιολόγου, όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου, στις συνομιλίες της με τον Βούλγαρο εραστή της μετέφερε όλο και πιο έντονα πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε και βιαιοπραγούσε σε βάρος της, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έντονα συναισθήματα οργής για τον καρδιολόγο, καθώς έτρεφε για εκείνη ερωτικά συναισθήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η «μαύρη χήρα» του πρότεινε να σκοτώσει τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι όλη την περιουσία του θα την κληρονομήσει εκείνη και θα μπορούν να την σπαταλήσουν μαζί. Η «μαύρη χήρα» είπε επίσης στον εραστή της ότι θα τον βοηθούσαν στη δολοφονία, τόσο ο αδελφός της, όσο και η μητέρα της.

Η γυναίκα από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, φέρεται να είχε ενημερώσει τον αδελφό της για τα σχέδιά της, στα οποία είχε συναινέσει κι αυτός. Επίσης, σύμφωνα με το δικαστήριο, υπάρχουν ενδείξεις ότι και η μητέρα της είπε ψέματα ότι δεν γνώριζε αν είχε εραστή η κόρη της. Ωστόσο, η μητέρα γνώριζε για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης και μάλιστα είχε πάει στη Βουλγαρία για να καλύψει την κόρη της, η οποία συναντήθηκε με τον εραστή της.

Σύντομα μάλιστα θα υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στην εξέταση DNA που έχει ζητηθεί για να διαπιστωθεί αν το παιδί της χήρας είναι τελικά γιος του καρδιολόγου, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον του αδελφού και της μητέρας της.

Υπενθυμίζεται ότι ο καρδιολόγος από τη Σητεία είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που πήγαινε στο ιατρείο του από τον εραστή της συζύγου του. Η γυναίκα αρνείται ότι υπήρξε η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της, παρ’ όλ’ αυτά το δικαστήριο δεν πείστηκε και την έκρινε ένοχη.

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός «τρελάθηκε»: Δείτε τι… έρχεται στην Ελλάδα το επόμενο 10ήμερο! (vids)

Νάξος: «Πάγωσαν» όταν είδαν τη διαθήκη της ηλικιωμένης (pics)

Σχετικές ειδήσεις