ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Λαμία: «Πα-τέρας» εξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση

Φρίκη στη Λαμία: «Πα-τέρας» εξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Παρασκευή (10/5) ο πατέρας και δυο ακόμη συλληφθέντες, που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια, οι οποίοι εκμεταλλευόταν την νοητική στέρηση ανήλικης....

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην Εισαγγελία Λαμίας, έφτασαν καταγγελίες για το μαρτύριο του κοριτσιού, που χρόνια τώρα ζούσε στο σπίτι κόλαση.

Η Εισαγγελία άμεσα διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, έφεραν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρεις Λαμιώτες, καθώς εκτός του 53χρονου «πατέρα», συνελήφθησαν και δύο «πελάτες» ηλικίας 60 και 59 ετών. Μάλιστα ο τελευταίος είναι και γείτονας της οικογένειας που εκμεταλλεύτηκε την οικονομική τους ανάγκη και φυσικά την ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Το κοριτσάκι, που μόλις πριν λίγες ήμερες έκλεισε τα 18 του χρόνια, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013. Μάλιστα, εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού και κάποιοι αλλοδαποί που στο παρελθόν εργαζόταν στον πατέρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι από τα 13 του χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια «πελατών» που κάθε φορά άφηναν και κάποιο χαρτζιλίκι. Όλα αυτά γινόταν πάντα με τη συνδρομή του πατέρα του κοριτσιού ΑμεΑ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο STAR: Τίτλοι τέλους για το MasterChef - Δείτε τι έχει συμβεί (pics)

Θλίψη: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός - Υπέστη ανακοπή (pics)

Σχετικές ειδήσεις