ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Λαμία: Υποψήφιος στις εκλογές έβαζε κόρη και σύζυγο σε όργια με το γείτονα

ΣΟΚ στη Λαμία: Υποψήφιος στις εκλογές έβαζε κόρη και σύζυγο σε όργια με το γείτονα

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρεις και οι αντίδραση του επικεφαλή του ψηφοδελτίου.

Σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού δίνει η αρρωστημένη δράση του 53χρονου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στη Λαμία, ο οποίος «πάσαρε» αντί αμοιβής την ίδια του την κόρη, που πάσχει από νοητική υστέρηση, αλλά και τη σύζυγό του, σε γείτονα για να κάνουν όργια.

Η νοσηρή δράση του υποψηφίου, το όνομα του οποίου φιγουράριζε μέχρι πρότινος στα ψηφοδέλτια του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολου Γκλέτσου, μια και διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές νομού Φθιώτιδας, έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας, αλλά και του ίδιου του κ. Γκλέτσου,ο οποίος προχώρησε στην άμεση διαγραφή του από τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού.

Σε αντίθεση με άλλους, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μόλις άκουσε ότι ο υποψήφιος αντιμετωπίζει αυτού τους είδους τις κατηγορίες, δίχως δεύτερη σκέψη και με περίσσιο θάρρος και ευαισθησία τον καρατόμησε, διαγράφοντάς τον από τον συνδυασμό του. Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν στην Εισαγγελία Λαμίας έφτασε καταγγελία από πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος της 18χρονης σήμερα κοπέλας, που αναφερόταν στην κόλαση που βίωνε το ΑμεΑ κορίτσι από το 2013!

Οι δικαστικές Αρχές διέταξαν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και παιδοψυχολόγους να παίρνουν καταθέσεις από το κορίτσι με τη νοητική υστέρηση, τα τέσσερα αδέλφια και άλλους συγγενείς.

Ένταλμα σύλληψης

Τα στοιχεία που συνέλεξαν ήταν αρκετά για να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τρεις Λαμιώτες και, συγκεκριμένα, για τον 53χρονο πατέρα και δυο φίλους του, έναν 60χρονο και έναν 59χρονο. Ο πρώτος είναι υπάλληλος στο χοιροστάσιο που διατηρεί ο 53χρονος στη Λαμία και ο δεύτερος γείτονας της οικογένειας.

Πάντως, η άτυχη κοπέλα φέρεται ότι αποκάλυψε στα αδέρφια της ότι δεν είχε πέσει θύμα μόνο των δύο συλληφθέντων, αλλά ακόμα δύο αντρών, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός, που στο παρελθόν εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα της.

Όσα ο αδίστακτος πατέρας έκανε, αποκάλυψαν μέσα από συγκλονιστικές μαρτυρίες τα τέσσερα αγόρια, αδέλφια της Μαρίας, που πριν λίγες ημέρες έγινε 18 ετών, τα οποία «καίνε» τον πατέρα του και τους δύο φίλους του.

Τα αδέρφια πήγαν αυτοβούλως στην Αστυνομία και κατέθεσαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση που υπέστησαν εκείνα (καθώς τα έδερνε και τα άφηνε νηστικά), όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους για την κόλαση που βίωνε η νεαρή από το 2013. Ο 53χρονος φέρεται ότι έβαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών να κάνει σεξ με τον υπάλληλο της επιχείρησής του, που ήταν τότε 54 ετών, τον οποίο μάλιστα φώναζε «αρραβωνιαστικό» της.

Ο άλλος «πελάτης» του άτυχου κοριτσιού ήταν ο τότε 53χρονος γείτονας της οικογένειας, ο οποίος φέρεται ότι έκανε σεξ αντί αμοιβής όχι μόνο με την κόρη, αλλά και με τη σύζυγο του υποψήφιου. Οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι φρικιαστικές, καθώς φέρεται ότι ο γείτονας επιδιδόταν και σε ομαδικό σεξ με την κόρη και τη μητέρα της μαζί.

Σοκ προκαλεί και το γεγονός ότι, έπειτα από εξετάσεις που έγιναν στην άτυχη κοπέλα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει προσβληθεί από σεξουαλικό νόσημα που μεταδίδεται μόνο με σεξουαλική επαφή. Το ίδιο νόσημα φέρουν και οι δύο συλληφθέντες.

Τι λέει ο υποψήιος

Ο 53χρονος υποψήφιος, πάντως, αρνείται τα όσα φρικιαστικά του καταλογίζονται, λέγοντας, «όλα είναι ψέματα, δεν έχω κάνει τίποτα», ισχυρισμοί που έρχονται σε αντιδιαστολή με την κατάθεση της 18χρονης κόρης του, που αποκάλυψε ότι ο πατέρας της γνώριζε για τις σεξουαλικές της συνευρέσεις.

Χθες στο δικαστικό μέγαρο παρουσιάστηκαν οι τρεις συλληφθέντες προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος κοριτσιού, που ήταν ανήλικο και έχει νοητική υστέρηση.

Οι κατηγορούμενοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον ανακριτή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σεισμός Ηλεία: Ανησυχούν οι σεισμολόγοι – Τι είναι οι υπόκωφες βοές που ακούγονται

Καρέ – καρέ η εμπρηστική επίθεση κατά της Μίνας Καραμήτρου (pics&vid)

Σχετικές ειδήσεις