ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι «έδεσαν» τον παιδόφιλο Σειραγάκη

Έτσι «έδεσαν» τον παιδόφιλο Σειραγάκη

Μπορεί η υπόθεση της παιδεραστίας που συγκλονίζει τόσο το νησί της Κρήτης, όσο και το Πανελλήνιο να αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρες, όμως η αλήθεια είναι ότι οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν εδώ και πολύ καιρό.

Ο Νίκος Σειραγάκης παρακολουθούταν εδώ και πολλούς μήνες από κλιμάκιο της Ασφάλειας Ρεθύμνης, ώσπου την πρώτη του Δεκέμβρη η συστηματική παρακολούθησή του 47χρονου προπονητή έφτασε στο τέλος της, όταν τον έπιασαν επ' αυτοφώρω με δύο ανήλικα αγόρια στο κρεβάτι.

Όπως τονίζεται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο Σειραγάκης ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Τα ραντεβού του με τα ανήλικα αγόρια είχαν ολιγόλεπτη διάρκεια και συχνά γίνονταν σε τοποθεσίες που ούτε επέτρεπαν υπόνοιες για την άθλια δράση του, αλλά ούτε και άφηναν περιθώρια αποτύπωσης της.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνά τους, έπειτα από κάποιες φήμες για τη σχέση του Σειραγάκη με τα παιδιά που προπονούσε. Αυτές, καιρό με τον καιρό πλήθαιναν, όμως ήταν αόριστες κι έτσι η αστυνομία δεν μπορούσε να «δέσει» την υπόθεση.

Το προηγούμενο φθινόπωρο όμως, όλα άλλαξαν. Ένας ανώνυμος αποστολέας έστειλε στο Α.Τ. Ρεθύμνου ένα dvd, το οποίο περιείχε υλικό που έδινε νέα στοιχεία στην αστυνομία για το ποιόν του παιδεραστή.

Κάπως έτσι, κύλησε το νερό στο αυλάκι και οι έρευνες έγιναν πιο εντατικές, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην 1η Δεκέμβρη, όταν ο παιδόφιλος συνελήφθη.

Στο δικαστήριο, την παράσταση κλέβει ο υπάλληλος του κυλικείου του δικαστικού Μεγάρου, ο οποίος χτυπά τον Σειραγάκη. Λίγο αργότερα, δηλώνει στις κάμερες: «Όταν τον είδα «θόλωσα». Έπρεπε να έχει μαζέψει περισσότερες».

«Θύμα» του και η οικογένειά του

Τραγικές στιγμές όμως περνάει και η οικογένεια του 47χρονου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του crealive.gr, η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά του, έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί, μη μπορώντας να αντέξουν τέτοια ντροπή.

Μάλιστα, η σύζυγός του τον επισκέφτηκε στα κρατητήρια, προκειμένου να της υπογράψει το αίτημα διαζυγίου. Νωρίτερα, είχε κινήσει και τις διαδικασίες προκειμένου να αλλάξει το επώνυμο των παιδιών της...