ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη Λαμία: Το «μυστικό» του σούπερ μάρκετ - Στο... κόλπο και οι υπάλληλοι;

Σάλος στη Λαμία: Το «μυστικό» του σούπερ μάρκετ - Στο... κόλπο και οι υπάλληλοι;

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο 11 άτομα που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λαμίας -Δεν υπάρχει θέμα κλοπής λένε οι υπάλληλοι και καταλογίζουν σκοπιμότητα στην εταιρεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport οι κλοπές στο κατάστημα, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα Super Market, ξεκίνησαν τουλάχιστον από τις αρχές του 2019.

Το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας παρατήρησε ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα της Λαμίας μεγάλες ποσότητες προϊόντων χαρακτηρίζονταν ως «ακατάλληλα» και πήγαιναν προς καταστροφή. Τα προϊόντα αυτά ήταν κυρίως τρόφιμα, είδη μαναβικής, κατεψυγμένα, κρέατα και άλλα.

Το θέμα καταγγέλθηκε από στέλεχος της εταιρίας στην Ασφάλεια Λαμίας, αστυνομικοί της οποίας έθεσαν υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο κατάστημα και διαπίστωσαν ότι κάποιοι υπάλληλοι έβγαζαν προϊόντα στο χώρο του πάρκινγκ, όπου συνεργοί περίμεναν με αυτοκίνητο ή άλλες φορές με ποδήλατο για να παραλάβουν τα «ακατάλληλα» τρόφιμα.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνώστες πολλές λεπτομέρειες, αλλά μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και 4 υπάλληλοι του κασταστήματος, ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος ακόμη 7 υπαλλήλων.

Εκτός από τους 4 υπαλλήλους, συνελήφθησαν επίσης και 7 ακόμη άτομα. Οι πέντε είναι ρομά και οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι έπαιρναν τα «ακατάλληλα» προϊόντα.

Οι 11 συλληφθέντες αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ζημία για την αλυσίδα από τις αρχές του έτους υπολογίζεται σε χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πλευρά των υπαλλήλων δεν υφίσταται θέμα κλοπής και όπως υποστηρίζουν αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο αφού δεν υπάρχει κάποια συναλλαγή.

Οι υπάλληλοι λένε ότι τα προϊόντα όντως ήταν ακατάλληλα και αντί να τα πετούν στα σκουπίδια τα έδιναν σε κάποιους που είχαν ανάγκη και επειδή βοηθούν στο χώρο του πάρκινγκ με τα καροτσάκια.

Επίσης υποστηρίζουν ότι η εταιρεία το κάνει αυτό για να μπορεί να προχωρήσει σε απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ 4 μέρες πριν τις Ευρωεκλογές 2019

120 δόσεις: Ξεκίνησε η ρύθμιση στα ασφαλιστικά ταμεία – Όσα πρέπει να ξέρετε

Σχετικές ειδήσεις