ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ηράκλειο: Κάθειρξη 23 ετών για τη δολοφονία συνταξιούχου με 57 μαχαιριές

Ηράκλειο: Κάθειρξη 23 ετών για τη δολοφονία συνταξιούχου με 57 μαχαιριές
EUROKINISSI

Σε ποινή κάθειρξης 23 ετών, μετά από συγχώνευση, καταδικάστηκε την Παρασκευή (18/1) ο νεαρός άνδρας από τη Βουλγαρία, ο οποίος τον Αύγουστο του 2015 φέρεται να σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές, μαζί με έναν 21χρονο τότε άνδρα, τον άτυχο Όθωνα Ανδρουλιδάκη, μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο τότε 17χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον φίλο του, είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο σπίτι του ηλικιωμένου θύματός τους τη στιγμή που κοιμόταν με σκοπό να τον κλέψουν. Ωστόσο, ο άτυχος Ανδρουλιδάκης άκουσε τον θόρυβο των δύο νεαρών, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί με 57 μαχαιριές που του κατάφεραν οι δύο φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια αφού άρπαξαν το ποσό των 100 ευρώ έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Πρωτόδικα, ο 21χρονος σήμερα καταδικασθείς, είχε κριθεί ένοχος των πράξεων του από το Δικαστήριο Ανηλίκων που του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 25 χρόνων. Στη σημερινή δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων, που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, ο νεαρός αλλοδαπός καταδικάστηκε εκ νέου με την ποινή του, μετά τη συγχώνευση να ορίζεται στα 23 χρόνια κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος σήμερα φίλος του και συγκατηγορούμενος του είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγερή δολοφονία του άτυχου ηλικιωμένου.

Σχετικές ειδήσεις