ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ναυπακτία: Νεκρός ο 25χρονος που πήγε να σώσει τη βάρκα του από το μπουρίνι

Τραγωδία στη Ναυπακτία: Νεκρός ο 25χρονος που πήγε να σώσει τη βάρκα του από το μπουρίνι
Εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις ο λουόμενος στην παραλία Λιμνοπούλας στην Κάτω Βασιλική
nafpaktianews.gr

Λουόμενος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας ύστερα από το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε στην περιοχή, εντοπίστηκε νεκρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το μπουρίνι και τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» την παραλία Κάτω Βασιλικής, εκείνος προσπάθησε να σώσει τη βάρκα του που είχε αρχίσει να την παρασύρει ο ισχυρός άνεμος, κολυμπώντας, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr.

Φίλος του, ο οποίος ήταν μαζί του, τον αναζήτησε και κάλεσε σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Από την ώρα εκείνη γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό του από βάρκες ψαράδων του χωριού αλλά και από το λιμενικό σώμα.

Τελικά ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από το λιμενικό.

Έντονα φαινόμενα και στην Πάτρα

Την ίδια ώρα, έντονα ήταν και τα φαινόμενα στην Πάτρα, όπου ο ήλιος και η ζέστη έδωσαν μέσα σε λίγα λεπτά τη θέση τους σε μαύρα σύννεφα, βροντές, θυελλώδεις ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Όπως μεταδίδει το thebest.gr, λουόμενοι μάζευαν άρον-άρον τα πράγματά τους από τις παραλίες της περιοχής ενώ έχουν αναφερθεί και αρκετές ζημιές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένας λουόμενος τραυματίστηκε στην Κάτω Αχαΐα από ομπρέλα που τον χτύπησε. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Στην πλαζ της Πάτρας ο ναυαγοσώστης απομάκρυνε τους τελευταίους λουόμενους ενώ στην παραλιακή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της μαζικής επιστροφής.

Σχετικές ειδήσεις