ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ποδηλάτισσα σε τροχαίο - Συγκρούστηκε με φορτηγό

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ποδηλάτισσα σε τροχαίο - Συγκρούστηκε με φορτηγό
EUROKINISI (ΑΡΧΕΙΟ)

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος στην Κρήτη.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στο 2ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας - Σητείας στην περιοχή Περιστερά, γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης (18/06).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του neakriti.gr, στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα φορτηγό κι ένα ποδήλατο τα οποία συγκρούστηκαν. Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να προσπάθησε να προσπεράσει την ποδηλάτισσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ποδήλατο επέβαινε μία Γαλλίδα περίπου 70 ετών, η οποία και τραυματίστηκε θανάσιμα μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Την άτυχη γυναίκα ακολουθούσε επίσης με ποδήλατο, ο σύζυγός της, ο οποίος μετά τη σύγκρουση έσπευσε να της κάνει τεχνητή αναπνοή, την ώρα που εργαζόμενοι από το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται απέναντι από το σημείο, κάλεσαν το 166.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματία και στη συνέχεια να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

«Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα έφτασε νεκρή και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή», ανέφερε στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αρακαδάκης.

Και η αστυνομία έφτασε στο σημείο της τραγωδίας, με τους αστυνομικούς να διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης:

Επιστήμονας προειδοποιεί: «Εφιαλτικό» το μέλλον της Ελλάδας!

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη κληρονόμος

Σχετικές ειδήσεις