ΕΛΛΑΔΑ

Άκης Τσοχατζόπουλος: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Δύσκολες ώρες για τον πρώην υπουργό

Άκης Τσοχατζόπουλος: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Δύσκολες ώρες για τον πρώην υπουργό
EUROKINISSI

Δύσκολες ώρες για τον πρώην υπουργό.

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο διεκομίσθη ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής (28/06/2019).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του EleftherosTypos.gr, ο κ. Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται ακόμα καθώς πρόκειται για καρδιολογικό ζήτημα.

Υπενθυμίζετε ότι η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ο πρώην υπουργός παλεύει με το χρόνο πλέον.

Όπως είπε «στον Άκη απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής»υποστηρίζοντας πως «είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».

Το μόνο που είπε είναι πως «αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση». «Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο» συμπλήρωσε.

Δείτε στο βίντεο τι αποκαλύπτει η Βίκυ Σταμάτη

Διαβάστε επίσης:

Νέα δημοσκόπηση: Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ λίγες μέρες πριν τις κάλπες - Ποιοι μπαίνουν στη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις