ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα στο Δήμο Πειραιά

Χριστούγεννα στο Δήμο Πειραιά

Τη χαρά να ζήσουν όλα τα παιδιά τη μαγεία των Χριστουγέννων δίνει ο Δήμος Πειραιά, με τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την πόλη.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στο παγοδρόμιο, το οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ φθηνό, το τραινάκι, το χριστουγεννιάτικο χωριό, καθώς και το καρουζέλ.

Παράλληλα το παραδοσιακό καράβι θα περιοδεύσει σε όλες τις πλατείες του Δήμου Πειραιά, Κοραή, Αγ. Κωνσταντίνου, Κανάρη, Πηγάδας, Αγ. Σωτήρας, Γεννηματά – Καμίνια, στη Λεωφόρο Ειρήνης στο Νέο Φάληρο, καθώς και στον πεζόδρομο Παλαμιδίου, μεταφέροντας έτσι σε όλους τους κατοίκους το πνεύμα των Χριστουγέννων με την ελπίδα, που όλοι έχουμε ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη 13/12/2011, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (7ος όροφος- Πλατεία Κοραή), με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

Χορηγός επικοινωνίας των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Πειραιά είναι το newsbomb.gr και το gossip-tv.gr.