ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη βουτιά θανάτου της νοσοκόμας - «Κάποιος την πίεσε να δραπετεύσει»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη βουτιά θανάτου της νοσοκόμας - «Κάποιος την πίεσε να δραπετεύσει»
Αναμένεται να διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο για τα αίτια της τραγωδίας.
EUROKINISSI

Το ενδεχόμενο η άτυχη 50χρονη να πιέστηκε από κύκλωμα εκμετάλλευσης νοσοκόμων που δεν φέρουν νόμιμα έγγραφα, καταγγέλουν αποκλειστικές νοσοκόμες.

Η τραγωδία «γράφτηκε» την Κυριακή, 30 Ιουνίου, όταν μια αποκλειστική νοσοκόμα, στην προσπάθειά της να αποφύγει τον έλεγχο των υπηρεσιών φύλαξης του νοσοκομείου της Νίκαιας, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εκπρόσωποι των νόμιμων αποκλειστικών νοσοκόμων, στην τηλεόραση του Star, φαίνεται ότι κάποιος «την πίεσε να δραπετεύσει».

«Να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς πριν πέσει είχε έντονο διάλογο και εμείς με τη λογική λέμε ότι κάποιος την πίεσε να "δραπετεύσει", να μην πάει στο αυτόφωρο» δήλωσε η Γεν. Γραμμ. Παν. Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Αργυρώ Σκεπετάρη και πρόσθεσε: «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί γιατί αυτές οι γυναίκες δουλεύουν 12ωρα στα νοσοκομεία, εκεί να τρώνε, να πίνουν, να προσέχουν πολλούς ασθενείς, όχι έναν».

Όπως καταγγέλλουν ανθεί η «μαύρη» εργασία στα νοσοκομεία και η κατάσταση με τις αποκλειστικές νοσοκόμες είναι ανεξέλεγκτη, αφού πλέον 8 στις 10 είναι παράνομες.

«Δυστυχώς η "μαύρη" εργασία στις αποκλειστικές έχει ξεπεράσει τα όρια, υπάρχει εξαθλίωση και κίνδυνος για τους ασθενείς» είπε η Αντιπρ. Παν. Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Σταυρούλα Αντωνίου.

Σήμερα, η διοίκηση του νοσοκομείου θα διατάξει ΕΔΕ για το αν υπάρχουν ευθύνες στο προσωπικό που έκανε τον έλεγχο στην άτυχη αποκλειστική νοσοκόμα.

Η σορός της άτυχης 50χρονης αναμένεται να σταλεί τις επόμενες ημέρες στην Αρμενία, ώστε να γίνει εκεί η ταφή της.

Διαβάστε επίσης:

«Θρίλερ» με ισχυρές εκρήξεις στα Κατεχόμενα: Πύραυλος ή συντριβή αεροσκάφους;

«Φωτιά» οι χρεώσεις στα ΑΤΜ: Πόσα λεφτά θα μας κρατάει η τράπεζα για αναλήψεις;

Σχετικές ειδήσεις