ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Η σπρωξιά τον έστειλε στην εντατική! Αγωνία για 45χρονο επιχειρηματία

Πύργος: Η σπρωξιά τον έστειλε στην εντατική! Αγωνία για 45χρονο επιχειρηματία

Διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο, ύστερα από επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/7).

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (5/7) ο 45χρονος και ο αδελφός του, που βρίσκονταν στην επιχείρηση που διατηρούν επί της οδού Κατακόλου (λίγο πριν το γήπεδο του Αργοναύτη), φέρεται να συμμετείχαν σε συμπλοκή με νεαρότερο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία να ξεκινήσει το επεισόδιο ήταν ο θόρυβος που προκαλούσε το διερχόμενο όχημα.

Η φραστική αντιδικία ήταν έντονη και οι εμπλεκόμενοι, δεν έμειναν μόνο στα λόγια καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο άτυχος 45χρονος βρέθηκε να κείτεται αναίσθητος στο δρόμο έπειτα από σπρωξιά που φέρεται να δέχθηκε που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 45χρονο στην ΜΕΘ Ιωαννίνων ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του ΙΧ καθώς και τον αδελφό του 45χρονου αφού σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση από τον δεύτερο.

Και οι δυο αναμένονται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ντάνος - Γκότσης - Δαλάκα: Ποιος κέρδισε τα πιο πολλά από το Survivor;

Θέμης Αδαμαντίδης: Δείτε την εικόνα του τραγουδιστή μετά τον ξυλοδαρμό (pics)

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Σχετικές ειδήσεις