ΕΛΛΑΔΑ

Μάλια: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα – Η θλιβερή ιστορία του άτυχου άνδρα

Μάλια: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα – Η θλιβερή ιστορία του άτυχου άνδρα
EUROKINISSI

Μία θλιβερή ανθρώπινη ιστορία αποκαλύπτεται μετά τον εντοπισμό πτώματος στην θαλάσσια περιοχή των Μαλίων στην Κρήτη, το πρωί του Σαββάτου (06/07).

Η σορός του άνδρα που βρέθηκε μετά από ώρες να επιπλέει στη θάλασσα, ανήκει, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, σε έναν 72χρονο άνδρα από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με το ekriti, ο 72χρονος είχε χάσει σε τροχαίο τη σύζυγο και την κόρη του ενώ πρόσφατα διαγνώσθηκε ο ίδιος με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ίσως αυτό, με δεδομένο και τις δύο απώλειες που βίωσε, να επιβάρυνε την ψυχολογία του, και οι Λιμενικές Αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο, ο Βρετανός να έδωσε τέλος στη ζωή του. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι ότι το πτώμα βρέθηκε με τα ρούχα.

Τη σορό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναγνώρισε ο οδηγός ταξί που το πρωί του Σαββάτου (06/07) μετέφερε τον 72χρονο στην περιοχή.

Ο Βρετανός ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή καθώς συνήθιζε να την επισκέπτεται, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019