Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Είμαι μάνα, μου έχουν σκοτώσει την κόρη» - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Δημήτρης Δρίζος Δημήτρης Δρίζος

Συγκλονισμένη για τον χαμό της 13χρονης κοπέλας αλλά και αθώα δηλώνει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ.

Η ιδιοκτήτρια του μοιραίου λούνα παρκ όπου έχασε την ζωή της σε φρικτό δυστύχημα μια 13χρονη κοπέλα, μίλησε για πρώτη φορά τονίζοντας πως δεν έχει καμία ευθύνη για την τραγωδία.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. Εάν τώρα μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μιλώντας στο STAR.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», πρόσθεσε.

Χειριστής: Εγώ δεν έχω ευθύνη

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον χειριστή του μηχανήματος ο οποίος, μετά το τραγικό συμβάν, εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο 32χρονος τρομοκρατήθηκε. «Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με άκουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος», είπε στον Alpha.

Ακόμα ψάχνουν τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιούαπε-μπε

Και πρόσθεσε: «Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό».

«Το κορίτσι δεν είχε σημεία ζωής»

Ο γιατρός που πήγε πρώτος στο σημείο και προσπάθησε να σώσει το κορίτσι, μίλησε στον Alpha για τις σοκαριστικές στιγμές.

«Είδα το κορίτσι πεσμένο κάτω, αιμόφυρτο, με πολλές κακώσεις. Δεν κατάλαβα να έχει σημεία ζωής, δηλαδή αναπνοή και σφυγμό. Έδωσα τις πρώτες βοήθειες… Ήταν και η μητέρα του κοριτσιού. Λιποθύμησε προς στιγμή».

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έκθεση εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα, ενώ εκκρεμεί η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου κοριτσιού.

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της αδερφής της

Ανείπωτο θρήνο στην οικογένεια, τους φίλους και ολόκληρη την περιοχή του Αλμυρού έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της 13χρονης Σεράινας το βράδυ της Παρασκευής (30/08) στο παζάρι του Αλμυρού.

Ήταν τέτοιο το σοκ που υπέστησαν οι γονείς της που ήταν μαζί της εκεί στον χώρου του παζαριού, προκαλώντας στον πατέρα της, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, με συνέπεια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείου Βόλου.

Η άτυχη 13χρονη ήταν ένα κορίτσι όλο ζωή. Μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη και να συνεχίσει το σχολείο όπως όλοι οι συμμαθητές της, αφού όμως ζήσουν ακόμη λίγες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού στο γνωστό παζάρι του Αλμυρού που διεξάγεται.

Ήταν η μικρότερη αδερφή της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook γράφει στο προφιλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφιλ της με μια πένθιμη κορδέλα, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό τη Δευτέρα (02/09) - Δείτε πού θα βρέξει (χάρτες)

Πλοίο «παλεύει» με τα κύματα στο στενό Τήνου-Μυκόνου