Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζουν οι γείτονες του αγαπημένου καλλιτέχνη - «Έφυγε άδικα» (vid)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Τραγικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη γειτονιά του αγαπημένου τραγουδοποιού, τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09), όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η γειτονιά όπου διατηρούσε το εξοχικό του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στον Πτελεό Μαγνησίας, ξύπνησε από τις φωνές της κόρης του.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ένας από τους γείτονες του καλλιτέχνη που έφυγε νωρίς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κόρη του ήταν αυτή που τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr.

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία, να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια, σώστε με! Εκείνη την στιγμή πεταχτήκαμε έξω με τη γυναίκα μου και τη βρήκαμε στον δρόμο! Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ο πατέρας μου δεν είναι καλά. Μετά από λίγο, βλέπω το κορίτσι να προσπαθεί να τον επαναφέρει. Πήγα κι εγώ από πάνω του να κάνω τεχνικές πάνω στο στήθος του. Βγήκανε κι οι γείτονες από τα άλλα σπίτια, προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει! Έφυγε άδικα. Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονάς του.

Δείτε επίσης: «Ράγισαν» καρδιές στο Καλλιμάρμαρο (video)

Η αιφνιδιαστική απώλεια

Ο δημιουργός και ερμηνευτής αγαπημένων τραγουδιών που αγαπήθηκαν όσα λίγα, όπως το «Διδυμότειχο Μπλουζ», «Μικρός Τιτανικός», «Έλα ψυχούλα μου», έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 63 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η 24χρονη κόρη του Μαρία - Κλάρα ήταν στο πλευρό του, προσπάθησε να τον βοηθήσει με τις ιατρικές βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 4.30 το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, ο αγαπημένος τραγουδοποιός, διακομίσθηκε νεκρός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Το βράδυ της Κυριακής διασκέδαζε στην περιοχή «Πηγάδι» της Μαγνησίας. Σε επικοινωνία του τηλεοπτικού σταθμού STAR, με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του «Ράδιο Ένα» Βόλου, Ηλία Κουτσέρη, ανέφερε ότι ο ερμηνευτής ήταν ευδιάθετος και διασκέδαζε με την παρέα του στο χωριό «Πηγάδι» στον Πτελεό.

Γύρω στις 22:00 αποχώρησε για το σπίτι, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς σήμερα θα ταξίδευε για Αθήνα. «Είχε ζωντάνια και ενεργητικότητα, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν» πρόσθεσε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε δώσει συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, πριν από τρεις ημέρες.

Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία του... εκεί κοντά στα μέρη που γεννήθηκε, στη Νέα Ιωνία του Βόλου στις 5 Νοεμβρίου του 1956.

Η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 15:30, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook. Παράλληλα, έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκάλυψη «βόμβα» για την κατάσταση της υγείας του

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»